misiek_virag535 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 też jestem za :-)motorkami i Siedlcami oczywiście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) No no to jest nas już tutaj trochę, można by pomyśleć o jakiejś wspólnej przejażdżce w niedzielne popołudnie jeśli pogoda pozwoli. SNIPER Napisano 28 sierpień 2007 - 21:09 ja jestem z okolic łukowaA skąd dokładnie jeśli można wiedzieć? Bo ja też jestem z okolic Łukowa. misiek_virag535 Napisano Wczoraj, 22:01 też jestem za :-)motorkami i Siedlcami oczywiście :-)Cieszę się ze podobny (a właściwie taki sam) do mojego sprzęcik się znalazł, bo chłopaki w większości jak widzę potężne sprzęty posiadają więc zacząłem się martwić że moja yamaha może sama nie dawać rady :biggrin: P.S. A Piotreek ma browara za trafną sugestję :) :biggrin: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez moherowy ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam.Czas by odświeżyć trochę wątek, a jest ku temu okazja.22 września jest zakończenie sezonu w Łukowie, wiem tylko tyle że ok godz 13 będzie jakaś parada ulicami miasta a później impreza na zimnej wodzie.Jak dowiem się czegoś więcej to dam znać a może ktoś z was ma jeszcze jakieś informacje na ten temat?Jest więc okazja do spotkania zapoznawczego :)Jeśli o mnie chodzi to na pewno się tam pojawię, no chyba że będzie strasznie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Wprawdzie i ja latam na siedleckich blachach ale już od wielu lat po stolicy. Widzę sporo motocyklistów jak odwiedzę swoje rodzinne strony więc powinniście jakąś ekipkę zebrać bez problemu tylko pomijajcie wulgarnych dresów bo tych też napotkałam, pewnie wszędzie się takich napotka.Powodzenia.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ha ... podobno ja też z Siedlec ... latać mogę zawsze i z każdym ... aby wystarczająco szybko/wolno ... w zależności czy Kawą czy parchem ... Parch, znaczy, ruski, ma znowu taką urodę że lubi jeździc po krzakach i polnych drogach, oczywiście jak jest sprawny. Oczywiście znowu ładowanie w nim padło "^$%##@ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ty się lepiej przyznaj Zbychu ile kawą pop... :) Mam nadzieję, że się w Borkach widzimy? :biggrin: Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja jestem z okolic Siedlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur535 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam Brata Wiatru!! Jestem z Kąkolewnicy, tez mam Virówke 535, a Ciebie widzialem w wakacje jechaleś przez Kąkolewnice ;) . No fajnie by bylo spotkać sie, i pogadać przy piwku :icon_razz: a więc ja jade 22 wrzesnia do Łukowa to moze bysmy sie tam spotkali?? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No bardzo mi przyjemnie że spotykam kolegę z takim samym sprzętem i to jeszcze tak blisko ;)Spotkać trzeba się koniecznie, napisz którędy masz zamiar jechać do łukowa to może razem śmigniemy te kilka km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur535 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 a wiesz że sam nie wiem ktoredy bedziemy jechać bo będe jechał z klubem Free Group Panther. wyjezdzamy ze skwerka w Międzyrzecu Podlaskim o 9.45 . ale podejrzewam ze bedą jechać przez Trzebieszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) No to na pewno będziecie jechali przez Trzebieszów, będziecie tam pewnie ok godz. 10 wiec jak sie wyśpię to podskocze do Trzebieszowa i na was zaczekam :rolleyes: O ile oczywiście można się podłączyć ? :P Edytowane 19 Września 2007 przez moherowy ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur535 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 no jasne że można :P zaczekaj gdzieś i jak bedziesz czul że ziemia się trzęsie to znaczy ze my jedziemy :rolleyes: wtedy pal WSK i buta do nas :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czesc wszystkim!!!!!Przepraszam ze tak pozno, ale juz jestem nic straconego :icon_question:.Hej moherowy ninja co z tym zakonczeniem sezonu w Łukowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Z tego co wiem to o 13 mają się wszyscy spotkać w centrum łukowa, później ma być jakaś parada i godzinny postój w centrum a po tym wszystkim impreza na zimnej wodzie. Ale są to informacje nie pewne, cały czas staram się zdobyć jakiś program tej imprezy i jak mi się to uda to natychmiast tu zamieszczę. EDIT:Plakat imprezy:http://img231.imageshack.us/img231/9946/zlotfinalmt0.jpgżadnych szczegółów tam wprawdzie nie ma ale informację można traktować jako oficjalną i pewną. Edytowane 19 Września 2007 przez moherowy ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur535 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Chłopaki a do Drochiczyna na No Cześka nie lecicie?? ja nawet wolałem ale uległem namowom moich wstrętnych kumpli ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi