radzio Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 czy dobre sa tloki firmy meteor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ostatnio jakość meteorów tak jakby się poprawiła i już się tak nie rozlatują jak kiedyś. Ja bym jednak polecał dołożyć trochę więcej kasy i zakupić np. VERTEXA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) no i dolozyc ze 200 zl. bo chce kupic do yamahy tdr 125 i nie jestem pewin jaki kupic ten tlok . meteora mam w motoroweze i jest caly juz jakies 3000 km jedze i nic nie wiem czy jak kupie do do yamahy tego meteora to czy faktycznie sie nie rozleci. Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez radzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) tłok jest dobry ale pierścienie pękają, je trzeba dorobić najtańszy tłok kosztuje więcej niż remont Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 pocieszenie jest super :icon_biggrin: dlatego o lozyska i simeringi sie nie martwie tylko o ten tlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ostatnio jakość meteorów tak jakby się poprawiła i już się tak nie rozlatują jak kiedyś. Ja bym jednak polecał dołożyć trochę więcej kasy i zakupić np. VERTEXA. SIEMA >>> VERTEX? - może i dobry ale mam całkiem sporą kolekcję z wypalonymi dziurami w denkach ( odnoszę wrażenie że to już nie ten sam vertex co kiedyś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 SIEMA >>> VERTEX? - może i dobry ale mam całkiem sporą kolekcję z wypalonymi dziurami w denkach ( odnoszę wrażenie że to już nie ten sam vertex co kiedyś ) Vertexy są różne. Są tanie i drogie. Z tymi tanimi rzeczywiście bywa różnie, ale z całą pewnością są lepsze od meteorów. Jeżeli chodzi o te najlepsze wyścigowe Vertexy to jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś miał z nimi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Vertexy są różne. Są tanie i drogie. Z tymi tanimi rzeczywiście bywa różnie, ale z całą pewnością są lepsze od meteorów. Jeżeli chodzi o te najlepsze wyścigowe Vertexy to jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś miał z nimi problem. dobrze dotrzesz VERTEXA to będzie Ci długo chodził... słyszałem że orginalnie montowane do Yamah są właśnie VERTEXY. ja mam i mimo dużego przebiegu sie zajebiście spisuje ale dodam że moto juz było sprowadzone z włoch z tym tłokiem :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Meteor kosztuje ze 150zł to nie musisz dokładać 200 jak dobrze poszukasz to dołożysz 100zł i będziesz miał Proxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi