Wiśl@k Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To serio ma 1,1 kW-1,5KM :?: dzik normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 w sumie jak ten twoj znajomek na tym siedzi to nie wyglada takie male wcale. Mi przypomina nową kawe 636 :biggrin: Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To serio ma 1,1 kW-1,5KM :?: dzik normalny zablokowane tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 A po odblokowaniu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jak na pierwsze moto to nie polecam. Dopiero bedziesz sie uczył jeździć a wiec wywrotki są prawie pewne. wywalisz sie obrysujesz wszystkie plastiki i będzie płacz ze moto sie zniszczyło. Kup na początek sobie ogarka pojeździj seozn czy dwa naucz sie jeździc na motorze i dopiero zasiadź na GPR. takie moje zdanie ale pewnie i tak nie posłuchasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ok 9 Km, prędkość max to ok 100 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 moze pomysl nad malym enduro np. dt 50 czy cos takiego bo scigacze 50 strasznie pierdzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutka88 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Już wiem co kupię :flesje: Kupie na początek Simsona......Kupie go dlatego że chce sie na początek nauczyć jeździć :) A na derbi to albo bym sie połamał albo bym wywrotkami tak je skasował że nic by pewnie z niego nie zostało :wink: Dziekuje wam za pomoc ;) ;) ;) :wink: :smile: :smile: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 :flesje: :) :wink: ja zaczynalem od ogara 200. bardzo dobrze wybrales. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 pewnie ze dobze nauczy sie na manualnej skrzyni, simson bardzo dobry wybór pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_bialy Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Bardzo ciekawe stwierdzenie... lol zgadzam sie dobre stwierdzeni mam 150 lub 160 cm <lol2> padakadodac to ze majac 13 lat chce kupic motor za 15 000 zl to Boze chron polskie drogi i tu przyklad id sobie ostatnio z dziewczyna i jedzie jakies typ moze z 13 lat na motrorze( jakies male kymco nowe ;D ) i skreca ( zakred dobrze wyprofilowany sam wchodze w niego okolo 60 km/h sie wykladajac bo jest szeorki ) ja patrze a on przy moze 20 km/h noge wystawia i skreca ...Boze chron ludzi takich od motorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi