Jackuzy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam nie chciałem zakładac nowego tematu to skozystałem z tego a mianowicie organizuje zlot :icon_razz: dnia 31/08/2007 to bedzie niedziela na zakonczenie wakacji :biggrin: zlot odbedzie sie w miejscowosci Bachanowo http://mapa.szukacz.pl/ narazie mam 3 moto :icon_mrgreen: chetni niech pisza na gg :biggrin: o szczegółach napisze jeszcze pzdr szkoda tylko ze 31 sierpnia to nie niedziela a piątek... echh chopie. miedziela to 2 wrzesnia :bigrazz: Pozdrówka Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 własnie nie zajzałem do kalendaza adawało mi sie ze niedziela...ale zot sie odbył wczoraj ale ja chyba tego tak bym nie nazwał były 3 moto tylko moze w przyszłym roku bedzie wiecej... petrolohead_69 trzymam Cie za słowo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 własnie nie zajzałem do kalendaza adawało mi sie ze niedziela...ale zot sie odbył wczoraj ale ja chyba tego tak bym nie nazwał były 3 moto tylko moze w przyszłym roku bedzie wiecej... petrolohead_69 trzymam Cie za słowo pozdro Sorry, za nieporozumienie, ale pisząc tego posta myślałem o Zelowie. Gdybym miał bliżej to napewno bym wpadł, ale do suwalskiego jednak mam kawałek drogi. Za kilka lat jak bede miał jakieś poważniejsze moto (od simka) to chetnie sie spotkam :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Zlot na 3 moto :biggrin: fajnie, my czasami w 10-15 latamy :bigrazz: normalnie, bez zlocenia sie ... ile km żelów jest od wawy / sochaczewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Tu masz odpowiedź za rok moze wpadne do Zelowa zbiore potezna ekipe (max 3osoby :) ) ale jak motocykl przyjedzie to nic sie nie stanie??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 no własnie 3 moto to nie wiem czy to mozna byo nazwac zlotem moze raczej spotkanie:D w przyszłym roku mam nadzieje bedzie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi