tygrys Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 globi czy ty byłeś nad zalewem sulejowskim od strony miejsc. Przygłów w 94 roku ? był tam numer koleżki mojego -skompanie się z moto.było wtedy trochę motomaniaków także z Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Niestety, to nie ja :biggrin: Ujeżdżałem wtedy czarną CZ-ę 350 i jeździłem tylko solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No to i ja sie dopisze ze swoja przygoda ;) Kolo przebilem gwozdziem na drewnianym moscie - trzeba naprawde uwazac na takie cholerstwo bo gwozdzie czesto wybijaja sie w losowych miejscach ;) Powietrze zeszlo calkowicie ale opona nie spadla z felgi wiec byl cien nadziei. Oczywiscie o dalszej jezdzie w takim stanie nie bylo mowy. Poratowal mnie forumowy kolega Aker, ktory kupil na stacji benzynowej pianke w sprayu. Pianka zadzialala wyjatkowo dobrze - kolo zostalo uszczelnione i napompowane i chociaz dziwnie sie na nim jechalo ( zwlaszcza przy tej temperaturze ) to dalo rade dojechac prawie 90km do domku tak wiec pod tym wzgledem pomoc nie do przecenienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Powiedzcie mi ,jak to działa?? bo są jakies nożyki,szpikulce.... http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=11567 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 poczytaj sobie np tu: http://www.boxer-motor.com/index.php?optio...id=19&Itemid=44 osobiscie mam taki zestawik, ale mam nadzieje ze dlugo nie bede musial z niego korzystac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi