_Snake_ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam interesuje mnie czy poza sezonem (dokładnie w zime) dużo schodzą ceny motorów (głownie chodzi o Honde NSR 125/50) i w jakich cenach w ten okres można kupic dobrą ? bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Po sezonie niby jest trochę taniej ale moim zdaniem nie ma na to reguły kiedy ceny są najniższe to zależy jak się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 w sezonie ceny sa troche wyzsze poniewaz jest popyt na motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 jeszcze kilka lat temu było faktycznie tak, że motocykle zmieniało się po sezonie, podczas gdy w środku tego czasu kupowali jedynie desperaci napaleni ja jazdę _już_w tej chwili jakoś te ceny nie wykazują w moim odczuciu takich sezonowych wahań; w każdym razie są one znacznie mniej odczuwalne. lepiej poświęcić czas na szukanie egzemplarza w dobrym stanie, niż bezczynnie oczekiwać na spadek cen na jesienijsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gpmaciek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 niby jest tak, że poza sezonem ceny spadaja bo chodzi taka opinia ze wtedy wszyscy wymieniaja sprzety. Wtedy możesz trafić jakaś okazje jeżeli ktoś faktycznie bedzie sie chciał pozbyc moto od zaraz ale cos takiego moze sie trafic rownie dobrze w sezonie. Według mnie najbardziej sie cenia na wiosne i to zarowno jezeli chodzi o moto jak i czesci i akcesoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Teraz tak jak wspomnial jeszua nie ma większej roznicy, zarowno buble jak i dobre okazje są w sezonie jak i poza nim. Nie licz na takie rzeczy tylko dobrze szukaj. Pozdro BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Snake_ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 jakie witryny najbardziej polecacie ? moze wiecie gdzie mozna trafic dobrą okazje ... ? z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Nie szukaj okazji bo okazje zazwyczaj to największe buble. Dwa najwieksze serwisy ogloszeniowe to Allegro.pl i Otomoto i tam radze Ci szukac.Pozatym nie patrz na cene tylko stan. BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Teraz to jest praktycznie bez różnicy ceny są takie same jak w sezonie jak i po nim. Pozdrawiam :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azia66 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 w obecnym czasie nie ma reguły czy to lato czy zima, zawsze krążyła taka opinia ,że najlepiej kupować na jesień a sprzedawać na wiosnę - ale to się po zmieniało. Ja w tym roku kupiłem motor w maju za lepszą cenę niż bym miał to zrobić w styczniu, również mój dobry kumpel szukał dobrego moto całą zimę i kupił w kwietniu - nie dość , że w super stanie to jeszcze w super cenie. Więc się nie oglądaj na porę roku, tylko jak coś chcesz kupić to cierpliwie szukaj a napewno coś znajdziesz godnego uwagi a i co do ceny pewnie się dogadacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Pory roku są dla roślin nie dla Motorów :clap: P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witamdla porównania na wiosnę sprzedawałem KAWASAKI z 86 rocznika ściagnietego z niemiec i poszedł za 3800 i był w nim do wymiany łańcuch, zębatki, filtry i był w średnim stanie teraz mam problem żeby sprzedać 3400 nowsza fzr 600 do której lejesz i śmigasz..... wnioski same się nasuwają NIC SIĘ NIE ZMIENIA TRZEBA SPRZEDAWAĆ WIOSNĄ kupować JESIENIA LUB ZIMA;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Obecne ceny są niższe niż te w styczniu/lutym tego roku. Szacuję, że ceny obecne, są niższe o ok 15%. Sprowadzamy coraz więcej moto no i ceny chyba idą w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 koniec spamu. Było http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi