Stifler Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jeśli bez termostatu się zagrzewał to na 99% wina pompy.. .. Jak zdejmniesz wąż z chłodnicy i zapalisz moto to powinno chlapać, jak nie to rozbierz pompe i zobaczysz co z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jesli bez termostatu jest to samo to zostaje juz tylko pompa. Nie wiem jak ja sprawdzic najlepiej to oddaj do zakladu. A ze po zdjeciu weza powinno chlapac to nie do konca. bo chlapac moze bo pompa sie bedzie krecic ale za slabo bedzie pompowac zeby uklad dzialal poprawnie. Ja bym oddal do jakiegos specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jesli bez termostatu jest to samo to zostaje juz tylko pompa. Nie wiem jak ja sprawdzic najlepiej to oddaj do zakladu. A ze po zdjeciu weza powinno chlapac to nie do konca. bo chlapac moze bo pompa sie bedzie krecic ale za slabo bedzie pompowac zeby uklad dzialal poprawnie. Ja bym oddal do jakiegos specjalisty Dlatego najpierw sprawdza się czy w ogóle chlapie zeby nie było wątpliwości... Jeśli działa to można ją rozebrać bo jest banalnie prosta i zobaczy się co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATHIS Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Usterka zlokalizowana. Jak to zobaczyłem to za głowę się złapałem i śmiałem :icon_razz:. Zgadnijcie co było. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Usterka zlokalizowana. Jak to zobaczyłem to za głowę się złapałem i śmiałem :D. Zgadnijcie co było. :D cos sie przytkało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Usterka zlokalizowana. Jak to zobaczyłem to za głowę się złapałem i śmiałem :flesje:. Zgadnijcie co było. :) Napisz co było bo teraz każdy bedzie pisał: "co sie stało"\ "co było przyczyną" a to zajmnie kolejne dwie strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ...jakis kabelek sie przetarł, od czujnika albo wentylatorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 k*rw.... , może jeszcze plebiscyt zrób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATHIS Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Pompa była odkręcona ;) Wczoraj tyle ludzi jeździło a ja chodziłem wkurzony :icon_mrgreen: musieli dla Ciebie wszystko :bigrazz: Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez MATHIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi