Adam M. Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 A jaki to klasyk ???Przeciez to nowe motocykle robione na wzor klasykow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nom. Racja. Temat powinien byc w dziale "Odgrzewane kotlety w celach komercyjnych" ale nie mamy takiego działu. :icon_biggrin: A motorek spoko, styknąłby na wypad na ryby czy do sklepu po bułki. :icon_biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Maszyna na która dawno juz sie napaliłem... JEdnak jak to zwykle bywa w przypadku młodego wieku na zapale sie kończy, raz to jest juz 900ccm, 2 powód niemam odpowiednich warunków na kredyt:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi