Jimmy Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 czy robiac a1 sprawdzaja wzrok?czy jest jak na karcie motorowerowej ze niema zadnych badan, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Masz badania. Musisz isc do lekarza tak jak przy kazdej innej kategorii. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Musisz isc do lekarza tak jak przy kazdej innej kategorii Ewentualnie będziesz miał lekarza na kursie, tak jak ja. Ale musisz mieć badania na wzrok. Co lepsze - ja dostałem pozwolenie bezterminowe, a kiedy rok później poszedłem na kurs kat. A + B musiałem jeszcze raz wybulić 50 zeta i zrobić te same badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 oczywiscie badania robisz jak na normalne prawo jazdy(a takim dokumentem jest PJ kat A1)Pozdrawiam :P ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi