Szalej Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam,stoję przed zakupem jakiegoś Supermoto 125/50.Jadę jutro oglądać tą zabawkę.http://www.allegro.pl/item223658455_mz_sm_...03r_okazja.htmlPowiedzcie mi czy warto,co wiadomo o tych mz,jak z czesciami itd?Czekam na odpowiedzi.(warto 125ccm w 4T?) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 w prasie chwalą ten silnik, poszukaj na necie, ponoć udany, był nawet puchar mz Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No niezłe cacka robi teraz MZta. Tu znalazłem coś o tej maszynie i nie tylko http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420,2159802.html pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalej Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dobra,byłem dziś,obejrzałem i kupiłem. Zabawka świetna,bardzo fajnie przyśpiesza,idealnie sie prowadzi. Amory trzymają sie szosy,co tu wiecej chcieć?:notworthy: Narazie jestem mega happy. Wrócilem nią 300km, w tym 100km w deszczu i wietrze...ale warto było. Temat do zamkniecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Może nie tak szybko z tym zamykaniem. Pochwal się, a my ci pokadzimy :) No więc gratulację oby ci długo i bezawaryjnie służył. :( Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez YADT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) ŁAMIESZ PRAWO.Dziwi mnie, że tak spokojnie na legalu sobie piszecie o 125/50 na tym forum. Mam nadzieję, że nie będziesz tym który zaniży średnią wieku na błękitnym szlaku...I TAK JEST ZA NISKA. Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez ZIGGI Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ale 125 4t idzie jak 80 w 2t wiec to nie jest duzo. Gumowych drzew i ladnych przcierania podnozkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) A ja uważam, że jednak lepiej mieć tą MZ'tkę w 4t niż 80 w 2t, bo to bardzo nowoczesna konstrukcja ;) 4 zawory, DOHC i 15KM mocy, małe spalanie zapewne. Co do łamania prawa żeby jeździć 125ccm lub chociaż 80ccm trzeba mieć prawko A1, a to są koszty, a żeby było śmieszniej w moim miasteczku nawet nie ma takich kursów :banghead: Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez pawel125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalej Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) no cóż,jeźdze 3 dzień. Sprawuje sie świetnie:) Jak prowadziłem go od poprzedniego właściciela,zrobilem 230km za jednym razem. Jechałem średnio 90-100km/h,vmax 135 na prostej sprawdzona samochodem. Spalił mi 3,4l/100km. Wszystkie skuterki 50ccm wymiekają,pozatym tak jest idealnie dopracowane zawieszenie ze mmm ;D NA poczatku ciężko było mi przed zakupem przekonac sie do tego moto,bo marka nietypowa i ogolnie żadkość. Autoryzowany serwis mam 25km od domu,oby niebył potrzebny:PPali na dotyk,po zimnej nocy,żadna z wcześniejszych zabawek jakie miałem tak niechodziła:pPozdrawiam ! Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Gratuluje zakupu;) Tez sie nad czyms takim zastanawialem, ale stwierdzilem ze malo mocy (mialem juz wczesniej 4t 125). Jezeli naprawde vmax wynosi 135kmh to chyba bardzo dobrze;) Moze kiedys jakis sparing?? P.S Test tego motocykla byl w numerze 8 \ 2003 Swiata motocykli;) Moto zebralo pozytywne noty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka_rol83 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dołączę sie do wątku bo nie chce zakładać nowego tematu, gdzie w polsce można zakupić części do ms zm 125 ??? np do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Użytkownik zero0 już zakładał wątek tylko o MZ 125 SM/SX, http://forum.motocyklistow.pl/MZ-125-SM-t129689.html i tam też napisałem m.in. o dostępie do części. Wprawdzie maszyna nie jest szczególnie popularna, więc i wątek spadł trochę dalej na forum, ale aby nie robić zamieszania w tematach sugerowałbym tam pisać i nie robić wykopalisk ;] Pozdrawiam! Łukasz Edytowane 8 Czerwca 2010 przez Dc-Lx-Vi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi