damian-kmx Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Z tego co wiem to KX 250 maja najmocniejsze silniki spośród całej konkurencji, przynajmniej tak bylo w tegorocznym Mastercross bradzo nie wiele jej braklo do crf 450, ale w zeszlym roku wygrala w swojej klasie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 taaa tylko ze w yz , kx, rm baaardzo czesto padaja skrzyniei nic na to nie porazicie poprostu maja juz swoj taki urok , cr sa fajne ale wlasnie od rocznika 2000 , ale i tak mi nie powie ze KTM to gowno bo te jednak od paru lat najlepiej prosperujaca firma i ma najlepsze i najprostsze konstrukcje silnikow , ale co jest dobre za to trzeba placic wiec nie jest tani , no i conajwaznijsze do KTM wszystkie czesci albo macie na mijscu u dealera albo w ciagu 2-3 dni macie je na mijscu , a nie jak do innych (yamaha , kawasaki, suzuki) nic nigdy nie ma na mijscu i na czesci czesto tzreba czekac z 2-3 tygodnie wiec sami sobie porownajcie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Chodzi o to za trafiła mi sie bardzo dobra okazja YZ 125nie mogę wam podać linka i powiedzieć co siedzi w tym motocyklu bo boje się ze ktoś mi go zwinie z pod nosa. :)dziś jadę ją oglądać i jak kupie to się pochwale! :) Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) taaa tylko ze w yz , kx, rm baaardzo czesto padaja skrzyniei nic na to nie porazicie poprostu maja juz swoj taki urokGdzie to przeczytałeś? A ostatnio w moim KTM się posypała skrzynia, już następnemu właścicielowi :wink: A w 520 zobaczysz jak przyjdzie do wymiany trybu drugiego biegu to też normalne w KTM.cr sa fajne ale wlasnie od rocznika 2000 Jakie zmiany zaszły od rocznika 2000?ale i tak mi nie powie ze KTM to gowno bo te jednak od paru lat najlepiej prosperujaca firma i ma najlepsze i najprostsze konstrukcje silnikowTu się tylko w 1 miejscu zgodzę - śrubowa regulacja zaworów do rocznika 05 albo 06, ale w nowych KTM co takiego jest prostszego w silnikach? no i conajwaznijsze do KTM wszystkie czesci albo macie na mijscu u dealera albo w ciagu 2-3 dni macie je na mijscu , a nie jak do innych (yamaha , kawasaki, suzuki) nic nigdy nie ma na mijscu i na czesci czesto tzreba czekac z 2-3 tygodnie wiec sami sobie porownajcieNie pierd*l, sam ostatnio u mnie pytałeś o zawory do KTM i mówiłeś najpierw że nigdzie nie możesz dostać a później że strasznie drogie i dopiero na następny miesiąc miały być a było to 12 czerwca. A do Yamahy też ludzie kupują na miejscu, w moich okolicach właśnie do KTM nic nie ma i musiałem wszystko od Krywulta ściągać. Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Modest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nie pierd*l, sam ostatnio u mnie pytałeś o zawory do KTM i mówiłeś najpierw że nigdzie nie możesz dostać a później że strasznie drogie i dopiero na następny miesiąc miały być a było to 12 czerwca. A do Yamahy też ludzie kupują na miejscu, w moich okolicach właśnie do KTM nic nie ma i musiałem wszystko od Krywulta ściągać.[/b]Nie ma się co sprzeczać. czarczi po prostu sie zakochał w KTM'ach i póki co mu to nie przejdzie. Do czasu jak zaczną mu się problemu z moto i się będzie denerwował :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nie pierd*l, sam ostatnio u mnie pytałeś o zawory do KTM i mówiłeś najpierw że nigdzie nie możesz dostać a później że strasznie drogie i dopiero na następny miesiąc miały być a było to 12 czerwca. A do Yamahy też ludzie kupują na miejscu, w moich okolicach właśnie do KTM nic nie ma i musiałem wszystko od Krywulta ściągać.[/b] robili porządki w magazynach stąd te problemy , zawsze tak jest między czerwcem i lipcem a propo motocykla to bierz to co w lepszym stanie , w każdym może coś się posypać nawet przy wyjeździe z salonu ..... "jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a co z tym "kitem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 no własnie a co z tym kitem ze światłami??tak jak się spodziewałem, każdy chwali co innego :smile: ale to dobrze poznać jak najwięcej opinii o różnych modelach, koniec końców wezmę CR-ke najpewniej, miałem kiedys Hondę, mój brat ma cruisera Hondy, ja nigdy nie nażekałem i on tak samo a przejeździł na motorze tyle prawie ile ja mam lat ;) nie wiem dlaczego zdradziłem Honde dla KTM-a, chociaż nie powiem żeby to był czas stracony, ale KTM wypada z obiegu jak narazie dla mnie, może kiedys sie zdecyduje, ale jak przychodzi do wymiany czegoś to trzymac sie za portfel :evil: , Honda to Honda, nie ma problemu z dostępnością do części, nie takie drogie jak do KTM :icon_evil: mocna, odpowiednio zadbana posłuży myślę długi czas, będe celował w rocznik najwcześniej 98, na aluminiowej ramie.apropo czy ktos dokładnie wie od kiedy weszły do CR-ki aluminiowe ramy, i czy od tego momentu zaszły jakieś znaczące zmiany w konstrukcji motocykla czy silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 no własnie a co z tym kitem ze światłami??tak jak się spodziewałem, każdy chwali co innego :smile: ale to dobrze poznać jak najwięcej opinii o różnych modelach, koniec końców wezmę CR-ke najpewniej, miałem kiedys Hondę, mój brat ma cruisera Hondy, ja nigdy nie nażekałem i on tak samo a przejeździł na motorze tyle prawie ile ja mam lat ;) nie wiem dlaczego zdradziłem Honde dla KTM-a, chociaż nie powiem żeby to był czas stracony, ale KTM wypada z obiegu jak narazie dla mnie, może kiedys sie zdecyduje, ale jak przychodzi do wymiany czegoś to trzymac sie za portfel :evil: , Honda to Honda, nie ma problemu z dostępnością do części, nie takie drogie jak do KTM :icon_evil: mocna, odpowiednio zadbana posłuży myślę długi czas, będe celował w rocznik najwcześniej 98, na aluminiowej ramie.apropo czy ktos dokładnie wie od kiedy weszły do CR-ki aluminiowe ramy, i czy od tego momentu zaszły jakieś znaczące zmiany w konstrukcji motocykla czy silnika? 125 od 98 były na alu a 250 od 97. Tez zmieniam sprzeta teraz i wybor tez padl na Honde:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 <czarczi > ... czekać na części po 2-3 tyg....ja w mojej rm-ce robiłem kapitalke...zamówiłem wszystko... na drugie dzień miałem w domu wszystkie klamoty...a rok mojego motoru to 96:)pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Crossowiec - jak cos to szukaj HONDY HM CRE 125 . Ona juz seryjne ma swiatla, posiada homologacje. Wiec swiatla sa Ci potrzebne a papiery zawsze moga lezec w szafie :) No i latwiej potem sprzedaz , bo wiekszy jest popyt fulli z blacha niz bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 co do dostepnosci cześci to czekamy juz ponad miesiąc na komplet tarczy sprzeglowych do SX 525, nie ma ich bo poprostu nie sa dostepne u producenta.... czyli wspanialego KTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 zgadzam się z żubrem,niestety są problemy z dostępnością niektórych części, nie wspominając juz o cenie :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: poza tym u KTMJ-a można sie posilić częściami tylko do motocykli nie starszych jak 9 lat, bo później to juz szukaj wiatru w polu, niestety tak sobie postanowił KTM.rzemyk-125 odpada co najmniej 250 musze mieć, za słaba 125 będzie :smile: , i nie chce ze światłami tylko full crossa, światła chciałbym właśnie dokupić takie żeby można było podłączyc instalke jak będzie trzeba.Panowie a znalazłem jeszcze niezłą CR500 z 96 roku bodajże, cena też niewygórowana bo coś koło 6tys.PLN, co powiecie o tym sprzęcie?ma ponad 70 KM i to 2-sów bardzo mi sie to podoba :icon_mrgreen: ktoś wie cos więcej o tym moto bo mało spotykane jest raczej?no i na stalowej ramie, nie wiejm kiedysię zakończyła produkcja tego oracza.radzio99-a co bierzesz 125 czy 250?i jaki rocznik do jakiej kwoty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 CR 500 - byl obszerny temat, nie bierz bo za mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 kup se rm-z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi