Upload Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Mam chitry plan żeby uciec z miejskiego gąszczu gdzieś... gdziekolwiek... Mam liku znajomych z podobnym poglądem i podobną prędkością przelotowo-ślimakową (80-90)średnia masa maszynerii przekracza 200 kilo i nogi zawsze jadą przed głową Szukam chętnych do wspólnego hałasowania po podwarszawskich miejscowościach Może Kazimierz, może Nieborów, Nałęczów Może znalazłby się jakiś przewodnik dla stada PozdrawiamKrzysiek Magistrala 1.6 P.S.PROSZE PAŃSTWAProszę zerknąć na datę Ze względu na urodziny rodzonego brata muszę prosić was o wyrozumiałość i cierpliwośćA może dzięki temu zbierze się większa ekipa najazdowa i nawiedzimy jakieś wyjątkowo ciekawe miejsce Czekam na propozycje Edited August 9, 2007 by Upload Quote www.motosapiens.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoasiaDH Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Hmmm... gdybyś dał sobie zakleić liczniki taśmą, to polecielibyśmy te 80-90 ale ja bym prowadziła :icon_twisted: Pozdrawiam,Joaśka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drzewulec Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Zapowiada się ciekawie. :icon_twisted: Wstępnie to ja sie pisze. (jeżeli do tego czasu nie sprzedam motóra) Edited August 9, 2007 by drzewulec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) (jeżeli do tego czasu nie sprzedam motura) wow... i co potem ??? bmw gs ? :icon_twisted: Edited August 9, 2007 by mario33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drzewulec Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 wow... i co potem ??? bmw gs ? ;) Chciałbym, ale raczej XJ, fazer, bandzior. Zobaczymy.Sorrki za :icon_twisted:. Wiecej nie będe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin2 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 w tym czasie mam rodzinny wyjazd, ale tydzień później bardzo chętnie :wink: , jak by co dajcie znać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Nie widze powodu aby nie podlaczyc sie ;)Ja byc moze jeszcze ze 2 osoby na armaturach sie podlaczymy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) Chciałbym, ale raczej XJ, fazer, bandzior. Chcesz kupić XJ-tkę ?!?! ;) Śledzę temat... W razie wolnego czasu - chętnie wezmę udział... Jako cel moja propozycja to: Rekonstrukcja Bitwy pod Iłżą (k. Radomia) http://www.51pp.ilza.info/ Niedziela, pokaz o 16.00 Edited August 10, 2007 by mario33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cielak Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Nie widze powodu aby nie podlaczyc sie :icon_mrgreen:Ja byc moze jeszcze ze 2 osoby na armaturach sie podlaczymy :icon_razz: Aż mnie skręca, ale obawiam się, że żona mnie nie puści, za dużo mam zaległości na swoim ogródku...Postaram się dołączyć i odpowiem najpóźniej w czwartek. Radom wygląda ok. tym bardziej że tam się raczej nie da jechać szybciej niż 90km/h :icon_razz:Na prawie całej długości jest remont. Może Kazimierz?droga ładna.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
castro Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 :crossy: Wstępnie to ja sie pisze :icon_razz: chyba ze bede w stanie :) :D ;) bo mam wesele w sobote ps.. gdzie spotkamy sie godzina :icon_mrgreen: :icon_razz: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Spokojnie... do wyjazdu tydzien jak kolega napisal.Wszystko sie ustali 2 dni przed wyjazdem. Zwlaszcza,ze w proponowany weekend jest BMW SAUBER SHOW na Bemowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drzewulec Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 A ja sie chetnie do Iłży wybiorę. W Kazimierzu już byłech a tak to zawsze cos nowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLUGOSH Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 WitamJa również chętnie się podłącze. Kierunek obojętny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolkan Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Na spacerek dłuższy czy krótszy zawsze chętnie się wybiorę, oby pogoda dopisała. Quote wieczny włóczęga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draniec Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 (edited) Zwlaszcza,ze w proponowany weekend jest BMW SAUBER SHOW na Bemowie. właśnie, właśnie. Ma ktoś jakąś rozpiskę z tej imprezy. Edited August 13, 2007 by Draniec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts