robert11250 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 przycina mi sie manetka gazu w yamaha tt600 czy to moze byc przyczyna linki gazu..czyzby do wymiany juz sie nadawala...?? chcialbym sie zapytac fachurantow przed zakupem linki..a moze to czegos innego powod jest..prosze o pomoc DZIEKUJE Z GORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 sproboj nasmarowac linke, albo sciagnij manetke i przeczysc kierownice moze wlecialo ci troche piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ja kiedys tez myslałem, że się gaz przycina a jak się pkazał;o to ja cały czas doginałem :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 przycina mi sie manetka gazu w yamaha tt600 czy to moze byc przyczyna linki gazu..czyzby do wymiany juz sie nadawala...?? chcialbym sie zapytac fachurantow przed zakupem linki..a moze to czegos innego powod jest..prosze o pomoc DZIEKUJE Z GORY Może tak. Zdejmij manetkę i sprawdź czy nie ma między nią a kierownicą zbędnego syfu, jeśli jest to oczyść i delikatnie przesmaruj. Sprawdź czy jest ok, a jeśli nie pomoże zobacz jak chodzi sama linka w pancerzu, jeśli dobrze to i tak warto profilaktycznie ją przesmarować. Na końcu sprawdziłbym sprężynkę na przepustnicy i samą przepustnicę czy tam coś się nie przycina. Nie znam innych powodów dlaczego mogłoby się coś przycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Przede wszystkim linka, jeśli jest wystrzępiona to będzie się zacinać, sprawdź ją na całej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 w ttr sa dwie linki. odepnij tą co pcha i zobacz różnice Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi