robert11250 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 przycina mi sie manetka gazu w yamaha tt600 czy to moze byc przyczyna linki gazu..czyzby do wymiany juz sie nadawala...?? chcialbym sie zapytac fachurantow przed zakupem linki..a moze to czegos innego powod jest..prosze o pomoc DZIEKUJE Z GORY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio99 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 sproboj nasmarowac linke, albo sciagnij manetke i przeczysc kierownice moze wlecialo ci troche piachu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMax997 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 ja kiedys tez myslałem, że się gaz przycina a jak się pkazał;o to ja cały czas doginałem :) :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristi_rx125 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 przycina mi sie manetka gazu w yamaha tt600 czy to moze byc przyczyna linki gazu..czyzby do wymiany juz sie nadawala...?? chcialbym sie zapytac fachurantow przed zakupem linki..a moze to czegos innego powod jest..prosze o pomoc DZIEKUJE Z GORY Może tak. Zdejmij manetkę i sprawdź czy nie ma między nią a kierownicą zbędnego syfu, jeśli jest to oczyść i delikatnie przesmaruj. Sprawdź czy jest ok, a jeśli nie pomoże zobacz jak chodzi sama linka w pancerzu, jeśli dobrze to i tak warto profilaktycznie ją przesmarować. Na końcu sprawdziłbym sprężynkę na przepustnicy i samą przepustnicę czy tam coś się nie przycina. Nie znam innych powodów dlaczego mogłoby się coś przycinać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceTree Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Przede wszystkim linka, jeśli jest wystrzępiona to będzie się zacinać, sprawdź ją na całej długości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 w ttr sa dwie linki. odepnij tą co pcha i zobacz różnice Quote http://czcross.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts