veronx Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 stara konstrukcja , miały problemy z rozrusznikami , dla mnie szału nie robi ja bym oglądał się za czymś innym , motocykli jest bardzo dużo takich w sam raz na początek , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Widz panowie że bardziej skupiliście sie na skomentowaniu mojej wypowiedzi niż motorów. Przymierzałem sie do oby dwóch motocykli i GS wydaje mi się trochę za niski.(182cm) ..co by Cię nakierować najpierw na "prawidłowe" poszukiwania :) Co do Twego wzrostu to już jest jakiś argument :icon_mrgreen:Może przesadzam ale sezon dobiego powoli do końca. Zastanów się na odpuszczeniem moto, poczekaj do zimy - będzie o wiele większy wybór na rynku. Z moto o rozmiar większy jak na początek mógł byś spojrzeć na dywersje 600. Pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 mam wprawdze cb 400 wprawdzie ale rowniez twierdze ze od cb 450s bedzie lepszy gs (bo nowszy!) ale rozwazylbym propozycje diverszonka 600 --> bardzo fajny motorek na poczatek, a oferowana moc gwarantuje, ze nei znudzi sie tak szybko jak dwa poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi