Piotrek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No, nieładnie cytować prywatną korespondencję!Sorqa :-) Piotrek ma predyspozycje do integrowania ludzi, więc możu mu się ta inicjatywa udać.Dzięki :-), fajnie by było, jak by to wypaliło.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja też opolskie :-) Moto narazie nie ma, jednak czasami plecakuje u Piotreeka :-) Mam nadzieję, że w przyszłym roku to się zmieni :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) @Mc 007 jak mnie to wnerwia Piotreeka To robimy listę, tak jak panie w przy piwie :-)Każdy kopiuje listę, dopisuje na koncu nr i swojego nicka, to będziemy dokładnie wiedzieć ilu nas jest. Zachęcajcie innych z opolskiego do wpisania się na listę. Ja zaczynam: 1. Piotreek Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich! Ja pochodzę z Nysy, mieszkam w Kedzierzynie, jeżdżę z Kedzierzynem i Prudnikiem i Opolem, a tez z Raciborzem czasem. A zapraszam do poznawanie ludzi z http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 witamy i sie dołanczamy do strefy moto OPOLSKIEJ B&T CUSTOM'S TEAM OLESNO POZDRAWIAM WWW.BTCUSTOMS.PL PIMP DIK & RUBAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ...To robimy listę, tak jak panie w przy piwie :-)Każdy kopiuje listę, dopisuje na koncu nr i swojego nicka, to będziemy dokładnie wiedzieć ilu nas jest. ... Witam i się dopisuję, a oprócz tego proponowałbym od razu obok nicka dopisać skąd jesteś to taka moja propozycja ;) pozdrawiam wszystkich motonitów 1. Piotreek2. strażak - Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) proponowałbym od razu obok nicka dopisać skąd jesteś to taka moja propozycja Popieram, Wszystkich co nie wpisali się na listę zapraszam, aby to uczynić w takiej formie jak Strażak. Pozdrawiam LISTA:1. Piotreek - Kluczbork2. strażak - Opole Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 O ja pier...scienie!! Tyle luda z Opolskiego a ja nikogo nie znam, nawet ziomale z Kluczborka, ale lipa:-)Ziomki trza sie zgadac na piwo!!!!!1. Piotreek2. strażak - Opole3.granat- Kluczbork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) no to sie spisujemy :buttrock: 1. Piotreek2. strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) A do Vidnavy jedziecie w ten wekend ?Pozdrowienia dla Granata , kope lat człowieku ! Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 no to ja też sie dopisuje 1. Piotreek - Kluczbork2. strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów5.Piotrek01 - Kluczbork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Uaktualniłem listę o te osoby co wpisywały się w tym temacie, ale nie dopisały się do listy: 1.Piotreek - Kluczbork2.strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów5.Piotrek01 - Kluczbork6.Ghostraider - Strzelce Opolskie7.WilkONY - Nysa8.firemax - Namysłów9.mc007 - Olesno10.Prałat - Kędzierzyn11.B&TCUSTOMS - Olesno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Hej! Maciek z Praszki. Szukam ludzi do wspólnego taplania się w błocie(enduro)! 1.Piotreek - Kluczbork2.strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów5.Piotrek01 - Kluczbork6.Ghostraider - Strzelce Opolskie7.WilkONY - Nysa8.firemax - Namysłów9.mc007 - Olesno10.Prałat - Kędzierzyn11.B&TCUSTOMS - Olesno12. Mr.Maciek - Praszka Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Don Corleone - Tomek Praszka :lalag: 1.Piotreek - Kluczbork2.strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów5.Piotrek01 - Kluczbork6.Ghostraider - Strzelce Opolskie7.WilkONY - Nysa8.firemax - Namysłów9.mc007 - Olesno10.Prałat - Kędzierzyn11.B&TCUSTOMS - Olesno12. Mr.Maciek - Praszka13. Don Corleone - Tomek - Praszka, okolice kluczborka, wielunia olesna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jeszcze pare osób i piotreek znowu zadziała u moderatora :) panowie z opolskiego widzimy sie w Kuniowie na mszy?? Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi