kuba_gsxr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 normalnie sie wezme za ciebie preclu tym razem :biggrin: szykanka buhahahahahahhaapozdro600 haaaaaaaa, już to widzę jak walisz glebę na tej szykance heheheheheehe może szykanka pomyliła ci się z szynką czy coś takiego hehehehe ze mną to ty będziesz miał tyle wspólnego, że razem staniemy na starcie i to tyle będziesz mnie widział buhahahahaa :buttrock: qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ze mną to ty będziesz miał tyle wspólnego, że razem staniemy na starcie i to tyle będziesz mnie widział buhahahahaa :) Hahahahahahaha :) ...to dokładnie tyle samo co Ty ze mną :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 a jak ja widzę co Wy tu piszecie, to zastanawiam się tylko nad jednym - trzeba będzie złożyć protes za niesportowe zachowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Hahahahahahaha :banghead: ...to dokładnie tyle samo co Ty ze mną :) :banghead: hehehe, szkoda ze nie bedziesz mogl mi potrzymac parasola bo masz strasznie zgrabnie owlosione nogi hehehehe Qba :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Relacja z pierwszej kwalifikacji Fiat Yamaha Cup http://www.fiatyamahacup.pl/index.php?pid=1&news=504 Relacja z drugiej kwalifikacji: http://www.fiatyamahacup.pl/index.php?pid=1&news=536 Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez mick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Relacja z dzisiejszego wyścigu Fiat Yamaha Cup: http://www.fiatyamahacup.pl/index.php?pid=1&news=552 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ktos ma jakies wiesci z gixxer cup moze? Panowie, chwalic sie jak wrocicie! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 http://www.aw.poznan.pl/imprezy2007/200708...wmmp/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi-r1 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No to już wszystko wiadomo :-)Supersporty, Stocki, Superbiki-szacunek!!! Niesamowita walka ;-)puchary Markowe - Ostra Jazda!!! Pomimo problemów technicznych z moją "staruszką" poszła całkiem nieźle.... Pretendent: I miejsceRooki pow 600: II miejsce (żeby nie gasnący!!!!!!!!!!!!!! motocykl na kazdej patelni, i to jeszcze na każdym okrażeniu) byłbym z pewnością I......... Ale życiówka 1min42 to też całkiem nieżle....PSMoże ktoś wie co to może być... Na wyściu z zakrętu w pełnym złożeniu i na odkręconym gazie wyłącza się motocykl; tak jakby ktoś przekręcał kluczyk!!!!! Podejrzewam czujnik pochylenia.... ale nie mam pojęcia jak to sprawdzić... Pozdrawiam wszystkich obecnych w ten weekend na torze w Poznaniu (Quba, Łukasz & Team oraz Mańka i Marcina) i nie tylko!!!!! Szczególne podziękowania dla Mirka oraz Oli z Nowej Iwicznej!!!!! Bardzo Wam dziękuję za wszystko!!!!!!!!!!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Waldi, ty byles na rundzie z Lukaszem Wieczorkiem?? bo mysmy stali zaraz obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi-r1 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Waldi, ty byles na rundzie z Lukaszem Wieczorkiem?? bo mysmy stali zaraz obokZgadza się!!!Kumplujemy się od 10 lat!!!!Bardzo mi chłopaki pomogli ;-) :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykr1 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No to już wszystko wiadomo :-)Supersporty, Stocki, Superbiki-szacunek!!! Niesamowita walka ;-)puchary Markowe - Ostra Jazda!!! Pomimo problemów technicznych z moją "staruszką" poszła całkiem nieźle.... Pretendent: I miejscegratuluje 1 miejsca!! dobrze wiedziec ze "staruszka" mozna tyle :buttrock: ciekawi mnie jakich zmian dokonales od czasu treningow na grandysach bo tam o ile pamietam to kreciles czasy 1,48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi-r1 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 gratuluje 1 miejsca!! dobrze wiedziec ze "staruszka" mozna tyle :) ciekawi mnie jakich zmian dokonales od czasu treningow na grandysach bo tam o ile pamietam to kreciles czasy 1,48DZIEKI!!!!!!! :-)Faktycznie w Pretendencie 1 miejsce.... Szkoda, ze w Rookie wyłączał mi sie motocykl po 2 czasami nawet 3,4 razy od trzeciego okrążenia bo też byłbym pierwszy (mimo tego najlepszy czas 1,42 zrobiłem na 7 kółku) A jeśli cjhodzi o Motorek..... Kompletnie nic nie robiłem od ostatnich "grandysów"... Miłałem zmienić olej w lagach i zębatki... ale nie zdążyłem.....Może uda się to zrobić na VI rundę?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi