Boa Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Może to też troszkę pomoże:http://www.motorcyclecruiser.com/roadtests...ison/index.html:icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysj5 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Pomogło . każda wiedza pomaga :icon_eek:O Yamashce nie myślałem bo design i przeniesienie napędu mi nie leży no i za drogie.Zostały mi już dwa typy VTX 1800 lub VN1600MS oba są bez zarzutu choć bardziej skłaniam się ku kawie. Vtx troche mi się wydaje przesadzony , moto ma mi sprawiac frajde z jazdy i w miescie i na trasie a nie tylko poza miastem.Już szukam , teraz kwestia juz tylko w konfiguracji moto (kolor, ubranie, papiery itd) Dzieki Ale nadal szukam odpowiedzi na pytanie : Jaki max laczek mozna wcisnąć do VN bo fabryczny wygląda jak od taczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Witam.Jak Mean streak 1600 to w wersji poniższej :notworthy: :SPECIAL EDITION SPECIAL EDITION a VTX jest ten ładny (tyle że mocno "przesadzony" - więc pewnie Tobie nie odpowiada) :Honda VTX 1800 R CORBIN przynajmniej wyróżnia się z tłumu a i dodatki jakie ma to koszt paru ładnych tyś. zł. Pozdrawiam. Edytowane 13 Listopada 2008 przez Zmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDi Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) szczerze moge poleić VTX'a, przesiadłem się na niego w połowie sezonu, gdzie wcześniej pomykałem Volusią/VL800 i przesiadka z 800 na 1800 to ogromne emocje i radość co przemawia za VTX'em (zwłaszcza z F-ką)- przede wszystkim to jest HONDA = jakość i bezawaryjność- ogromna moc i jeszcze większy moment obrotowy- bardzo dobre hamulce (dual CBS wiadomo)- fajna stylistyka- kapitalne malowanie- masa możliwych akcesoriów a tak wygląda mój "potfór" ---> http://www.bikepics.com/members/edi1980/05vtx1800/ Edytowane 13 Listopada 2008 przez EDi Cytuj Honda VTX 1800F 2005r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 EDi jest konkret :) Fajne rurki ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam. To jest to - VTX. EDI ladna sztuka. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysj5 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Sluchajcie a ile Kawa VN 1500 Mean Streak ma KM dzisiaj znalazłem wersje która ma 85 a przecież one miały nie całe 80 . Ktos ma jakies dane na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Sluchajcie a ile Kawa VN 1500 Mean Streak ma KM dzisiaj znalazłem wersje która ma 85 a przecież one miały nie całe 80 . Ktos ma jakies dane na ten temat. Witam. Wiem tylko, ze VN 1600 MeanS ma KM 73/5300 obr/min., i max moment obr. 125Nm. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_...streak_2002.php Wynika, że 1500 mają 72KM. Nie pamiętam ile mój MeanStreak ma wpisane w dowodzie, ale na pewno mniej niż 80KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysj5 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dokładnie i dlatego troche zgłupialem. Tym bardziej ze niby tyle stoi w brieffie !! 66KW !! Nie wiem teraz co to za silnik ale chyba nie bede sie martwil z nadmiaru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Dokładnie i dlatego troche zgłupialem. Tym bardziej ze niby tyle stoi w brieffie !! 66KW !! Nie wiem teraz co to za silnik ale chyba nie bede sie martwil z nadmiaru :) Witam. 90 KM - niezle podkrecony. A masz jeszcze jakies faktury co bylo robione? Chyba nawet w "duzym Briefie" (Teil II) powinny byc odnotowane zmiany. Ale tez bym sie cieszyl. :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizacisze Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jestem posiadaczem vtx1300 moje wrażenia są takie wyrywa z obuwia nawet sportowego a tak poważnie drugi raz też bym wybrał Hondę tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysj5 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 No i stało się. Stoi w garażu i czeka na cieplejsze dni Kawa VN 1600 MEAN STREAK. Pierwsze wrażenia. 1. Wielki ale mniejszy od VTXa 2. Linia jak dla mnie idealna, pozycja na koniu jest b. wygodna. Trójkąt kiera, siedzenie, podnóżki jest idealny.Siedzenie rewelka. 3. Praca silnika - bulgot jak w Vulcanach, ale super. Przyspieszenie potrafi zaskoczyć, trzeba się nieżle go trzymac :) a to tylko albo aż 72KM. Wyciągnie bez problemu z wysokiego biegu i małej prędkości. Chociaż, zbyt gwałtowne przyspieszanie na zbyt wysokim biegu powoduje charakterystyczny klekot. Napęd na wał i sztywne przeniesienie napędu daje tu o sobie znać. w sumie jazda miodzio. 4. Niestety na oryginalnych wydechach cichy 5. Prowadzi sie rewelacyjnie, ale jeszcze mam do niego respekt. Moto waży 317Kg i na postoju i przy małej prędkości czuć tą mase. 6. Hamulce dają sobie z nim rade bez zająknięć 7. W sumie przymierzałem się do niego i do VTX i uważam że to był dobry wybór. Jak na moje 85Kg wagi i 180cm wzrostu moto jest jakby skrojone dla mnie na wymiar. Vtx to zbyt dyży klamot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDi Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 no to czekamy na fotki ... :) Cytuj Honda VTX 1800F 2005r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysj5 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Stoi w garażu i cieszy oko, ale jak tylko nim wyjade zrobie foty i wstawie linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi