krzysx11 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Krzysx11, nie orientujesz się co będzie się działo po dojeździe do tego zajazdu?? Z programu niewiele wynika, (oprócz koncertów, konkursów itp.) Jest to zlot jedno czy dwudniowy?Scenariusz jeden-pogaduchy, koncerty i pijanstwo :) Można na noc zostac ze swoim namiotem lub pokoik wynajac.Zlot jest z soboty na niedzielę.W niedzielę to już tylko trzeźwienie jest.Ja nie zostaje na noc.Zastanawiam się też czy wjadę na plac bo szczerze mowiąc z kasą i czasem krucho, więc wolę polatac zamiast kasę na bilet dac.35 zeta to troche duzo za sam wjazd wg mnie.Przyjedź na 14tą na Nowy Rynek w Łowiczu albo na mszę na 13tą-fajna sprawa, zaprzyjaźniony pleban odprawia, daleko nie masz.Maszynę przegonisz, a zamiast zlotu możesz pałac w Nieborowie zwiedzic a i poznamy się.Myślę, że znajdziesz kogoś znajomego bo sam mam paru ziomali z Łodzi i Brzezin, którzy wpadają tu.Jakbys się wybierał daj zna.Dam Ci nr tel. na pw. Odnośnie wymiany świec to ja dłem radę zwykłym długim kluczem.Trochę trzeba się nagimnastykowac, ale da radę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_82 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Scenariusz jeden-pogaduchy, koncerty i pijanstwo :) Można na noc zostac ze swoim namiotem lub pokoik wynajac.Zlot jest z soboty na niedzielę.W niedzielę to już tylko trzeźwienie jest.Ja nie zostaje na noc.Zastanawiam się też czy wjadę na plac bo szczerze mowiąc z kasą i czasem krucho, więc wolę polatac zamiast kasę na bilet dac.35 zeta to troche duzo za sam wjazd wg mnie.Przyjedź na 14tą na Nowy Rynek w Łowiczu albo na mszę na 13tą-fajna sprawa, zaprzyjaźniony pleban odprawia, daleko nie masz.Maszynę przegonisz, a zamiast zlotu możesz pałac w Nieborowie zwiedzic a i poznamy się.Myślę, że znajdziesz kogoś znajomego bo sam mam paru ziomali z Łodzi i Brzezin, którzy wpadają tu.Jakbys się wybierał daj zna.Dam Ci nr tel. na pw. Odnośnie wymiany świec to ja dłem radę zwykłym długim kluczem.Trochę trzeba się nagimnastykowac, ale da radę.pozdrawiamOk, jak będzie pogoda to wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ---Zna ktoś różnice pomiędzy zawiasem z x11 a XX-em ?? czy to kompletnie to samo ? <w sensie twardości i pracy> Od XX jest krotszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Od XX jest krotszy 2 cm różnicy od xx-a na wtrysku... Myślę że przejdzie a xx-owcy nie narzekają na zawias będzie przekładka :) Edytowane 23 Maja 2013 przez Goral1906 Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 2 cm różnicy od xx-a na wtrysku... Myślę że przejdzie a xx-owcy nie narzekają na zawias będzie przekładka :) Ale w xx jest wystajaca sruba, a w x11 wklesla. Lagi nie zamocujesz tak jak powiniens, polka bedzie przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysx11 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ok, jak będzie pogoda to wpadnę.Cześć.Raczej pogody nie będzie :( , u nas ciągle pada. Jak się nie poprawi to nie wyjeżdzam dzis.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_82 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cześć.Raczej pogody nie będzie :( , u nas ciągle pada. Jak się nie poprawi to nie wyjeżdzam dzis.pozdrawiamWitam,Pogoda to jedna sprawa, a motór druga. Coś mi cieknie z chłodnicy, więc na razie jestem uziemiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ale w xx jest wystajaca sruba, a w x11 wklesla. Lagi nie zamocujesz tak jak powiniens, polka bedzie przeszkadzać Hmm jak przeszkadza półka? prędzej mocowanie kierownicy ale myślę że powinno się zmieścić wraz z śrubą, ew coś się będe kombinować <zmienić korki jak wejdą> Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Hmm jak przeszkadza półka? prędzej mocowanie kierownicy ale myślę że powinno się zmieścić wraz z śrubą, ew coś się będe kombinować <zmienić korki jak wejdą> Skrót myslowy, chodzi oczywiscie o mocowanie kierwonicy. Jezdzic mozesz i bez zmiany korka tylko laga nie do końca wsunieta będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 O irydowych mówi sie ze są trwalsze i silnik pracuje równiej oraz podobno szybciej się grzeje"" znalazłem nawet twierdzenie ze przy lotach 10-12 tys na 4 lata wystarczą.trzeba u nas opuszczać silnik do wymiany świec?, Ew ktoś widział klucz którym je wykręcić bo mam 3 i żaden mi nie wejdzie w wszystkie świece Ja odkręcałem taką podwójnie łamaną gedorą na kiju, jeżeli ci bardzo zależy to mogę w poniedziałek fotki tobie wysłać, bardzo łatwo się to robi. Witam wszystkich posiadaczy X-11!Paktycznie od 4 dni jestem posiadaczem tej pięknej maszyny! Pochodzę ze Złotowa (północna wielkopolska) a na codzien jeżdżę po Poznaniu więc gdyby szykowało się jakieś spotkanie to jestem chętny. Dopiero co zaczynam zapoznawać się z tą maszyną. Oprócz kanapy jest w stanie oryginalnym. Chciałbym dowiedzieć się od Was w jakim zakresie obrotów ujeżdżacie swoje 11-stki aby uzyskać optymalne spalanie? W tym sezonie będę chciał się zając pełnym okufrowanie (to temat na później), dorobieniem własnego dodatkowego systemu elektronicznego z wyświetlaczem i sterowaniem w kierownicy:- olejarka z automatycznym uwzględnianiem postoju i deszczu- mocne kierunki LDEowe w oryginalnych kloszach z autowyłączaniem- może automatyczne ssanie- dalsze punkty to temat w pełni otwarty Cześć ja też latam po Poznaniu, jak cie zobacze to ci coś rykne :) Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam, Wiecie może, gdzie można zakupić jakieś fajne tuningowe lampy (nie licząc tego badziewia na allegro). Chciałbym trochę poeksperymentować z lampą w stylu street. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Polecam lampe od Horneta https://picasaweb.google.com/103484575696121836596/Wegry2012#5763101450149905922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_82 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Polecam lampe od Horneta https://picasaweb.google.com/103484575696121836596/Wegry2012#5763101450149905922 Ok, Dzięki, nie wiesz może jak wygląda sprawa z mocowaniem i podłączeniem elektryki?? Bo widzę, że z kierunkami jest tam coś trochę przekombinowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Z elektryka mam tylko taki problem ,że jak właczam długie to mam tylko silniejsze światło, a w hornecie na długich sa dwa jednocześnie. Wyciecie na kierunki jest w obudowie lampy. Z mocowaniem lampy nie ma problemu, wystarczy odrobine pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_82 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Z elektryka mam tylko taki problem ,że jak właczam długie to mam tylko silniejsze światło, a w hornecie na długich sa dwa jednocześnie. Wyciecie na kierunki jest w obudowie lampy. Z mocowaniem lampy nie ma problemu, wystarczy odrobine pokombinować.Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi