grzeslaw Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie widzę problemu aby się ponownie spotkać, tylko nie koniecznie w tym roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Może tutaj się spotkamy? Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski.ts Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A no można by było, jakby kilka X-11 by było, to mieliby ludzie na czym oko zawiesić i pozazdrościć :biggrin: Cytuj HONDA X11 - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorplas Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 tylko szkoda że kończy sie to w wiekszości na planach :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) to ja pobiore kaucję żeby Was zmobilizować a jak ktoś nie pojedzie to kaucja przepada ;) Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Proboszcz Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorplas Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 taa jako Proboszcz to tylko ksase na tacę brać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 możesz przynieść kurę albo kozę mam wolny rynek Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryfx Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam,czy ktoś ma może zmieniony kierat w swoim X'ie ? Chodzi mi o podwyższenie odpowiednim mostkiem. Gdzie nie spojrze to LSL do hondy X-11 w cenie 700 zł - do tego kierat (niewiadomo jak przewody starczą...) czy istnieje jakieś tańsze rozwiązanie ? PS. Jeżeli uda się ustalić jakieś spotkanie X'ów to chętnie podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski.ts Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja nie mam, ale słyszałem że źle się jeździ z szeroką kierą na dłuższych wycieczkach. Same dystanse możesz dotoczyć sobie u kumatego tokarza, poszukać, pokazać co się chce i płacić. Co do spotkania, to było coś o Łebie, ale może coś bardziej pośrodku mapy dałoby lepsze wyniki jak 4 X-11tki w jednym miejscu, zdjęcie z 2011 w Pile niedaleko mnie :biggrin: Cytuj HONDA X11 - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryfx Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Żadki widok 4 X-11-tki obok siebie :) Jeżeli mam jakis mały głos to byłbym za spotkaniem po srodku mapy - może Ślesin koło Konina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Piekne x11 :P Ja obecnie kończe naprawę swojej x11 po wypadku i walcze z PZU krk :( Co do kierownicy nie montuj wysokiej bo przewody są za krótkie. Ewentualnie nie szeroką a wąską jak do crossa, ja miałem zamontowaną od crossa, potem od cbf 600 z lucasa na podporach rentala obie i nie ma to sensu problem z puszczeniem przewodów by wystarczyły. Obecnie kupiłem cała kompletną kierownice na allegro i wszystko ładnie pasuje to moto jest tak zrobione na styk ze masakra :P Mam pytanie nie posiada ktoś: prawego boczku i ew rury aluminiowej do chłodnicy? Do skończenia motocykla brakuje mi tych 2 elementów;/ i mogę wyruszać w nowy sezon, Posiada ktoś laminat z plast bike jak to sie sprawdza?? Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski.ts Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) szeryfx jeśli będzie kasa, to można i tam. Nie wiem co inni, ale jeśli znalazłoby się jakieś bardzo tanie zakwaterowanie, a najlepiej namioty, to byłoby super. Określić szczegóły, termin, do potwierdzenia dokładne miejsce i obietnica, że ten a ten na 100% będzie, bo okazji do tworzenia takiego spotkania kilka osób chciało robić i się to jakoś rozpierzchło.Goral1906 ciekawie poszedłeś z kolorami, akurat zielony najmniej mi się ogólnie podoba, ale to u Ciebie może być ciekawe w zestawieniu ze złotymi felami. Co do prawego boczku, jak nie znajdziesz na allegro, co też pewnie tanio nie wyjdzie, to może lepiej samemu pobawić się w żeluj modeluj, skoro tak dobrze idzie Tobie odbudowanie moto. Rurę może ktoś ze jakiś mechaniorów którzy potrafią spawać aluminium będzie umiało pomóc, zrobić kopię oryginału. Plasbike, nie wiem o jaki dokładnie laminat Tobie chodzi, ale chyba pisali o nich gdzieś, że za tą kasę rewelacji nie ma, ale ujdzie, chodzi przede wszystkim o spasowanie takich rzeczy jak przedłużka przedniego błotnika, przy tylnym błotniku (hagger) potrafią dać zbyt krótką osłonę nad łańcuchem, czasem błotnik jest zbyt nisko opony, przy nowej może haczyć o ten błotnik, ale sam nie sprawdziłem. Dopiero przymierzam się właśnie do takiego błotnika tylnego i przedłużki przedniego błotnika. Sam jestem ciekaw opinii na ich temat i części które robią. Edytowane 6 Marca 2013 przez niebieski.ts Cytuj HONDA X11 - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Kolego ze zdjęcia który jesteś z lewej strony i masz PUIG. Sam dorabiałeś mocowanie PUIG czy można je gdzieś kupić? Kupiłem PUIG i nie ma mocowań :/ Goral1906 ładnie okleiłeś kapę. To jest zrobione folią do oklejania? Ślesin brzmi dobrze tylko żeby spotkanie nie pokrywało się z jakimiś innymi fajnymi zlotami, można zerknąć na omko.pl w tym celu Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Proboszcz hydrografika Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Genialny efekt, dużo zabuliłeś za taką kapę? To jest trwałe czy jak butem potrzesz to sie zetrze? Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi