m-bartosz Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam jestem świeżym posiadaczem x11. Podobnie jak większość zakochałem się w nim od pierwszego spojrzenia i spełniło się moje marzenie. Moto zostało sprowadzone z francji i mam pytanie jaki olej lejecie, bo niestety nie wiem jaki był lany wcześniej. witam, ja też leję motula 5000 10w40 od 3 lat i nie narzekam narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 tak prosto z marszu ale moze gdzies zrobimy maly zlocik na 11-tkach? termin i miejsce do ustalenia ale moze byc ciekawie :crossy: jakis weeekend w maju? powiedzmy 16-17 ?? miejsce...propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakmarc Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Moze ten dlugi wekend? Chociaz to juz wkrotce:) Moze faktycznie 16,17. Jestem jak najbardziej za. Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez szpakmarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jestem zdecydowanie za spotkaniem tym bardziej że mam sporo pytań technicznych do bardziej doświadczonych użytkowników tego wariata, ja dopiero mam go miesiąc ;) 16-17 zdecydowanie mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damen Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam wszystkich. 16,17 to dobry termin tylko prognozy pogody coś niezbyt sprzyjające ... ale ja się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 No i co z tym spotkaniem na X-ach i XX-ach ? To juz chyba drugi sezon takie plany...i nic nie wychodzi. Takie fajne maszyny,taka nieliczna liczba użytkowników a jakoś nie można sie dogadac. Obecnie jestem po wypadku,nie jestem w stanie jeżdzić motocyklem ( prawa ręka jest troche niesprawna ) i motocykl X11 jest uszkodzony,wiec w tym sezonie juz nie zdołam zaliczyć żadnego spotkania na motocyklach. Przecież to dużo nie trzeba,zatankować moto,troche prowiantu,namiot i to wszystko,ustalić jeden wspólny termin i jest spotkanie. Jeśli mój X bedzie zdolny do jazdy to w przyszłym roku Ja rzucam hasło "spotkanie", niech kilka osób przyjedzie,będzie się opłacało. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan123 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam, Z tego, co widzę X jeżdżą sami indywidualiści :icon_mrgreen: , więc pewnie z organizacją "zlotu" może byc ciężko - termin, miejsce, opłaty itd. To dosyć ciężka i trudna robota, chyba, że ktoś ma powołanie. Może spróbować inaczej: prawdopodobnie zjedzie się max 10 motocykli, więc zakwaterować się można prawie wszędzie od ręki. Może niech ktos da hasło gdzie i kiedy będzie, a kto ma czas i ochotę do niego dołączy itd. Trzeba tylko śledzić forum. W weekend 25-26.06 będę w Bieszczadach, pewnie się rozwinie na piątek i poniedziałek. Chętnie się spotkam. Pozdrowienie, zwłaszcza dla rannego kolegi Colahondax11 :buttrock: Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ja mogę się spotkać praktycznie w każdy weekend, oczywiście najchętniej w Polsce centralnej ale dostosuję się do większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Dzieki Conan123. Znam osobiscie dwoch posiadaczy X-ów przekaze im informacje na gg o waszych planach moze tez sie dołączą. Bardzo zaluje ze nie moge wpasc... :banghead: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 (edytowane) Mój kolega jadąc przez niemcy w piątek (29.05.2009)widział 6 X-ów pomykających w grupie obładowani kuframi i plecakami,na niemieckich tablicach rejestracyjnych.Chciałbym zobaczyc cos takiego w polsce....przemiły widok :icon_biggrin: Edytowane 31 Maja 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Takie pytanie do użytkowników x11 czy ktoś z was próbował lub wykonał to w swoim Xsie chodzi mi o wymianę mechanizmu włączania sprzęgła z mechanicznego na kompletny układ hydrauliczny z XXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 ale tu cicho w temacie X-ów ...szkoda Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam Wszystkich! A ja chcialbym dodac, ze X11 jest najpieknieszym motocyklem jakiego widzialem :) W zwiazku z tym, posiadanie takiej maszyny jest moim marzeniem, chociaz przejazdka na miejscu pasazera bylaby wiele warta :D Odstrasza mnie troche spalanie ale wiem, ze 1100ccm potrzebuje zupy... Mysle, ze za 2 sezony wpadne tutaj pochwalic sie moim X-em :) Pozdrawiam :) ps. zazdroszcze Wam :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam Wszystkich! A ja chcialbym dodac, ze X11 jest najpieknieszym motocyklem jakiego widzialem :) W zwiazku z tym, posiadanie takiej maszyny jest moim marzeniem, chociaz przejazdka na miejscu pasazera bylaby wiele warta :D Odstrasza mnie troche spalanie ale wiem, ze 1100ccm potrzebuje zupy... Mysle, ze za 2 sezony wpadne tutaj pochwalic sie moim X-em :) Pozdrawiam :) ps. zazdroszcze Wam :) :) Miałem tak samo,równiez marzyłem o X-ie ale nie przypuszczałem za tak szybko mój sen sie spełni bo w niespełna rok zarobiłem kase i kupiłem X11 a planowałem na początek bandita lub horneta 600 ale ze była okazja kupic tanio X-a to czemu nie skorzystać. Jak sie przesiądziesz z cebulki na X-a i poczujesz te 140 koni to nie wazne będzie spalanie tylko frajda z jazdy :icon_biggrin: X11 to prawdziwy twardziel w swojej klasie. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 wlasnie o to mi chodzi... I. Zeby byla zabawa na 140km musze najpierw ogarnac swoja CeBule jak najbardziej jest to mozliwe... II. Tez rozgladam sie za Hornetami, ale po CB wolalbym Szerszenia 900, a X to juz dla mnie ideal z tego co czytam na forach, w 100% zaspokoil by moje potrzeby :) I ten nadzwyczajny wyglad, nie zaden plastik :D... Teraz mam pytanie dotyczace X-a... Gosciu na Lubinie mial na sprzedaz czerwonego X-a za 14tys. mial on bardziej plaski bak/wyglawerowany bak, niz np. ten: http://allegro.pl/item681033225_honda_x11_...c42_cb1100.html Czy to sa moje zludzenia spowodowane fotami, czy rzeczywiscie byla troche inna stylizacja w nowszych X-ach ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi