VINO Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Jeszcze raz dziekuje kupuje w takim razie FZ6 tym bardziej ze yamaha dala dobra cene za 2005 rok 32900 hyba ze ktos ma lepsza he to czekam na propozycje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 W sumie też nie jest cięższy od XJR'y a ta prowadzi się dobrze.Dla kurdupli mogą być groźne parkingówki a czasie jazdy waga nie gra roli. ZbychoAle X11 jest raczej takim duzym streetfighterem,a XJR to retro-bike, w ktorym lekka nadwaga nie jest wada.Motocyklem pokroju XJRy jest CB 1300-wedlug mnie o wiele ladniejsza od X11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurux Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam. Czy ktoś sposród szanownych forumowiczów dosiada X11 ?proszę o wpisy , opinje itd.Pozdrawiam Guru X11 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Widze że klega Gurux kupił x11 ale opinie mile widziane j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 X11 to jest jakby nie bylo gola siostra od XX.Coz tu duzo mowic, mozna same superlatywy o tej maszynie wlasciwie powiedziec.Mo moze 1 czy 2 malutkie choroby, ale z tym d a sie zyc.Bedziesz zadowolony z niej.Jakbys mial jakies pytania to albo tutaj , albo wieczorami na GG zapraszam. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 słyszałem plotki , ze w X11 można łatwo zwiekszyć moc montując jakiś moduł od Blackbira , chodzi chyba o mapy zapłonu czy cuuuuuuś ... A sprzęt piękny jest , inny niż wszystkie nakedy :icon_rolleyes: Gratuluje !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 W rzeszowie w jednym z komisów stała x11 usiadłem (ale nie jechalem nie dali ;p) i normalnie pozycja idealna, gabaryty jak dla mnie czyli duże moto jeszcze większy kierowca. Moc i tak duża jak na moje wymagania. Model rozważany jako następe moto (oprócz B12.5,gsx1400) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroq Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ma ktoś na forum oprócz mnie Hondę X11? Dużo jeździłem po kraju i po Niemczech, ale u nas poza moją, żadnej innej "elevenki" nie widziałem... A to przecież taki piękny motocykl- miłośc od pierwszego wejrzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Miałem okazję obejrzeć niebieskiego nakeda w Piotrkowie Tryb. Piękne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroq Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Tak ale ma 2 duże wady, które na codzień przeszkadzają. Po pierwsze razem ze mną waży ponad 300 kg (po zalaniu coś ok. 250 kg), więc czasem bezskutecznie usiłując cofnąć, myślę nad jakimś wstecznym(podczas jazdy nie jest już tak źle, tak jakby moto stracił z 50 kg ;) ). Po drugie jest strasznie nerwowy na dodoanie gazu, zwłaszcza na dolnych obrotach. Czasami rwie się do przodu po "głaśnięciu" manetki. Tak więc można wjechać w krzoki :icon_mrgreen: Na duże spalanie nie narzekam, bo jeżdże na ukraińskiej benzynie :banghead: (3 zeta za litr 98) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pokaż fotki swojej. Masz wersje z owiewką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroq Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mam wersję z owiewką i podwójnymi oczami. Jest też niewielka szybka, która i tak nic nie daje... Gdzie mam wrzucic fotki? Na bikepics.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja mam i jestem zadowolony, rzeczywiście do tego sprzęta trzeba faceta a nie kalesony, mam mała szybkę i bardzo przyjemnie lata mi się z predkościami 160-180, nakręciłem bezawaryjnie 25 tyś km.Niestety miesiac temu miałem szlifa, przez babe która wymusiła mi pierszństwo. Czekam za kasa z ubezpieczalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Czy to jest goła wersja XX-a? Wrzuć fotki na bikepics.com albo imageshack.us (daj ostatni link). Jak ze skutecznością hamulców? Owiewka którą masz jest akcesoryjna czy była wersja S elewenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Na duże spalanie nie narzekam, bo jeżdże na ukraińskiej benzynie :) (3 zeta za litr 98)Sory za mały offtop.Mam nadzieję że to rzeczywiście benzyna, bo koleś tak zajeździł bandyta 600. Tankował coś co nazywano "paliwem" - pełny bak. W połowie drogi motocykl przestał jechać. Po rozkręceniu gażników okazało się że ma biały osad w komorach, a sama powierzchnia jest jakby wyżarta/wypalona kwasem. Oczywiście paliwo ze "wschodu". Teraz czeka na nowe/używane gaźniki bo tamte do śmieci. Ciekawe co dzieje się w cylindrze??? Gdybym sam nie zobaczył to bym nie uwierzył! Ale to fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi