grzeslaw Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jestem jak najbardziej ZAAA:) To może najbliższa niedziela, oczywiście jeżeli nikt nie idzie do komuni i pogoda dopisze?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ja jestem otwarty na propozycje. Komunię miałem daaaawno. Nawet mam swój pomysł. Ja jestem z Poznania, a kumpel (fazer600) z Wrześni jak byscie widzieli taki (nie mówie teraz ale we wakacje) rajd nad morze w sobote i powrot w niedzielę? Bo czaimy sie z kumplem na taki wypad:) Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski.ts Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 grzeslaw ta niedziela odpada, muszę zmienić regulator napięcia, niestety prawie na początku przygody z X-11 dotknęła mnie jedna z jego paru zaledwie bolączek i to jeszcze na trasie 400km, poza tym mam już plany na niedzielę. Szybciej może przyszła niedziela 22.V.2011, może ktoś jeszcze się znajdzie z X-11 np. kolega z Wałcza, z Chojnic czy koledzy na XX-ach. Proboszcz w wakacje harmonogram jest dość ciasno poukładany, ale nie mówię nie, może coś się uda tyle że z noclegiem będzie ciężko, czas, kasa, organizacja. Jeśli już, to myślałem nad jednodniowym wypadem. Dodatkowo choć miejsce pewnie ciekawsze o tej porze roku, to jednak jest najmniej dogodne dla co niektórych którzy by chcieli przybyć z niższych okolic Polski. Spotkanie takie mogłoby być dla nich bardziej kłopotliwe ze względu na odległość, przymusowe nocowanie, ale też może być dla części sobota + niedziela, a dla mnie np. niedziela. Czekam na Wasze zdanie, nie ukrywam że bardziej mi na rękę jakieś krótkie spotkanie X-11 + jeśli będą chętni XX gdzieś po środku drogi nam wszystkim, może byłaby większa frekwencja, co Wy na to? Cytuj HONDA X11 - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_pit_ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 koledzy ....może jakieś fotki wrzucicie z piły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorplas Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 mówisz i masz :buttrock:reszta na e-mail :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Które klocki brać na przód, nissiny czy ferodo? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ... nissiny czy ferodo? EBC Gold Stuff, nie pozalujesz. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) A drogie to? Ps. No znalazłem, ceny podobne. A miałeś doczynienia z jednymi i drugimi czy tylko swoje chwalisz? Edytowane 1 Czerwca 2011 przez szaki Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Swoje ?Chwale to co sam wyprobowalem, ale rownie dobrze mozesz sam poprobowac roznych i wtedy dojdziesz do tego jakie brac. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Swoje ?Chwale to co sam wyprobowalem, ale rownie dobrze mozesz sam poprobowac roznych i wtedy dojdziesz do tego jakie brac. Adam Swoje w sensie takich używasz. Chodzi mi właśnie o to, czy porównujesz je z innymi na których jezdziłeś w x11. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ferodo odpadly juz po testach w "Motorradzeitung" a w porownaniu do Nissin (oryginal Honda) to EBC hamuja lepiej i ich zywotnosc jest wyzsza.Co najwazniejsze to nie "atakuja" tarcz hamulcowych, tak jak niektore kolcki, ktore hamuja wprawdzie jeszcze lepiej ale co 50.000 km mozesz nowe tarcze hamulcowe kupic.Testowane nie na X11 a na CBR 1100 XX. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.N.K 80 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 mówisz i masz :buttrock:reszta na e-mail :icon_biggrin:pięknie razem wyglądacie 3 czerwone i kontrast niebieskiego :) brakuje tylko mnie czarnucha ...pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski.ts Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 ... a no brakuje, może kiedyś zlecimy się jeszcze większą grupką. Co do kolorów to brakuje jeszcze trochę, może być jeszcze srebrna i żółta, gdzieś takie kiedyś wynalazłem na necie i to raczej oryginały były, więc mamy co zbierać do zdjęcia full wypas ;) Cytuj HONDA X11 - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Byłem tam ale już było praktycznie po imprezie, już zwijali muze z ciezarówki i niewiele było osób, pare godzin wcześniej może bym sie na fote załapał Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.N.K 80 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Byłem tam ale już było praktycznie po imprezie, już zwijali muze z ciezarówki i niewiele było osób, pare godzin wcześniej może bym sie na fote załapałchłopaki jaki napęd zamontować do x11??? śmigam na dużych dystansach z dużym obciążeniem zamasakrowałem już dwa komplety :( i odczułem po kieszeni :( PISAĆ BO ZA 3 TYGODNIE LECE W EUROPE A MÓJ NAPĘD JUŻ GAME OVER PRAWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi