robsoon Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 siema ! mozecie mi napisac ile ma koni i ile wazy wersja R i D, chodzi mi o 250cc. Pozdr0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 105 kg obydwie (osobno) siema ! mozecie mi napisac ile ma koni i ile wazy wersja R i D, chodzi mi o 250cc. Pozdr0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsoon Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a moze wie ktos ile mocy maja i jaki moment obrotowy?pozdr0 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 O mocy już było! Klx250 ok 29 a klx300 gdześ ze 33 w sumie nie duża róznica ale 300 lepej ciągnie od dołu jednak 250 starcza w teren w zupełności. A co do momentu obrotowego odsyłam na PlanetKlx Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsoon Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 elo! chodzi mi o moc klx250R i klx250D...Pozdr0 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Moc i silnik jest takie same tylko że te wersje różnią sie detalami :biggrin: moc obydwóch wersji to ok 29kM,a macie jakieś pomysły żeby ją podnieść? :banghead: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Moc i silnik jest takie same tylko że te wersje różnią sie detalami :biggrin: moc obydwóch wersji to ok 29kM,a macie jakieś pomysły żeby ją podnieść? :PNa planetklx jest to ładnie opisane w którymś linku. Jest tam o zeszlifowaniu tego wewnętrznego pierscienia kolanka wydechu przy samej głowicy, zaostrzenie iglicy i oczywiscie airbox. Tyle, żeby to dało efekty trzeba to jeszcze dobrze zgrać i wyregulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 W klx 250 powinna odbijać kopka od czasu do czasu bo jest automatyczny odprężnik a mi odbija tak powinno być? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Sorry ,ale kawasaki KLX300 ma więcej wad, wystarczy poszukać: "Sorry", moja lista zarówno wad jak i zalet nie miała charakteru zamkniętej...Są to wrażenia jakie nasuwają mi się po użytkowaniu tego moto w terenie przez 10 miesięcy (wypady w weekendy po ok 6-8 godzin w raczej ciężkim terenie). Ile Ty wyjeździłeś na tej maszynie (klx 300r)? :buttrock: A ten link ..... no cóż, wypowiedź dość subiektywna (przez przypadek autorem jest właściciel Suzuki:) ), no bo co ma niby znaczyć np: - "zbyt szybko pada sworzen tlokowy" - w porównaniu do czego, ile to to jest "zbyt szybko"?- "raz na rok (jeśli nie częściej cieknące uszczelniacze przendiego zawieszenia)" hehe -pewnie gość przejeździł przynajmniej ze 3 sezony żeby wyliczyć tą średnią...:biggrin: - w moim moto nic takiego nie miało miejsca mimo braku skarpet na lagach - poza tym dochodzi jeszcze kwestia jakości używanych zestawów naprawczych. - "miekki,malo progresywny zawias, bez regulacji napiecia wstepnego sprezyny" - cudo! KOMPLETNA BZDURA. Dowód na to, że ten ktoś nawet na oczy nie widział moto o którym pisze! Klx posiada regulację zarówno sprężyny jak i amortyzatora !!!- "dwie chlodnice podatne na uszkodzenia"- tzn że jedna chłodnica jest mniej podatna, a najlepiej jak nie ma w ogóle chłodnicy płynu (DR350), bo wtedy podatność spada do zera? Mimo licznych gleb u mnie obie mają się dobrze. Poza tym nie miałbym serca katować moto bez chłodzenia płynem w takim terenie. Oto jak rodzą się plotki.... Właśnie dlatego w WADACH i ZALETACH wymieniłem te, których SAM doświadczyłem, a nie te o których GDZIEŚ tam od KOGOŚ usłyszałem...Jak się mi coś urwie albo zepsuje chętnie podzielę się wrażeniami.. Przed zakupem KLXa brałem pod uwagę też DR350 (moto jak najbardziej OK), ale u mnie zdecydowała mniejsza masa KLX i przede wszystkim chłodzenie płynem. PS. Dlaczego właściciele DR 350 tak nerwowo reagują na inne marki w tej klasie?:D DR 350 to NAPRAWDĘ SOLIDNY MOTOCYKL i nie potrzeba tego udowadniać na siłę wieszając psy na innych moto tak dla zasady. Po prostu niektórzy wolą ZIELONE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 mam pytanko takie Czym rożni sie silnik KLX 250 i KLX 300 czy tylko górą??? pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Chyba tak, chodź nie jestem pewien może ktoś odpisze kto wie dokłądniej :buttrock: Pozdr. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja również się nastawiłem na zakup KLX ale 300 i chciałbym się dowiedzieć czym się różnią wersje R i wersje D, wiem, że R jest lżejsza i bardziej wyczynowa ale chodzi mi o jakieś konkretne detale, żeby przy kupywaniu nikt mi kita nie wcisnął :crossy: Pozdrawiam!Fiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 najłatwiej poznać po zawieszeniu up side down w R i klasycznym w tej ciezszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja również się nastawiłem na zakup KLX ale 300 i chciałbym się dowiedzieć czym się różnią wersje R i wersje D, wiem, że R jest lżejsza i bardziej wyczynowa ale chodzi mi o jakieś konkretne detale, żeby przy kupywaniu nikt mi kita nie wcisnął Pozdrawiam! Poczytaj wcześniejsze posty a wszytskiego się dowiesz:) Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor88 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 a jaka jest wysokosc siedzenia w klx 250r i 300r '94?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi