Arbiterpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Pierwsza przejazdzka i jest flak. Kola detkowe. Czy w miare latwo da sie zdemontowac tylne koło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Czy w miare latwo da sie zdemontowac tylne koło?:icon_mrgreen: to zart jakis?Odkrecasz nakretke, wyciagasz oske, zdejmujesz lancuch, wyciagasz kolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbiterpl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) To nie żart, to moj pierwszy motorek i nie ściagałęm jeszcze koła. Do tej pory robiłem to w rowerze a tam jest łatwiej. Czyli łańcucha nie muszę rozpinac? Polecasz jakas miejscowke w Warszawie, gdzie beda potrafili zdjac opone i zalatac dentkę? Cy robią to zwykłymi maszynami jak w przypadku opon samochodowych? Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Arbiterpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A dlaczego sam sobie nie ściągniesz i załatasz. Wystarczy kumpla załatwić żeby ci pomugł i nalepiej dwie łyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary82 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Jeśli to Twój pierwszy sprzęt i pierwsza wymiana ,to nie polecam robić jej samemu(mam na myśli oczywiscie nie sciągnięcie koła -bo to banalne,tylko zdjęcie i załozeni opony)- podenerwujesz się tylko niepotrzebnie ;) idź do byle jakiego warsztatu wulkanizacyjnego ,tam za ok 15-20 zł po 15min roboty będziesz miał wszystko cacy założone :notworthy: pozdro Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Bary82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbiterpl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A dlaczego sam sobie nie ściągniesz i załatasz. Wystarczy kumpla załatwić żeby ci pomugł i nalepiej dwie łyżki. Nie mam łyzek i wiem ze to nie jest łatwe, bo nawet w skuterze sciagniecie opony to problem. A kolo to chce zdjac sam bo z tego co piszecie jest to stosunkowo łatweA nie chciałbym tez podrapac felgi - jest malowana na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W zasadzie zdjac opone i zalozyc to moze kazdy zaklad wulkanizacji samochodowej pod warunkiem, ze bedzie sie Panu chcialo bawic. Ja u siebie place 8-10 zl, za przelozenie opony. Kolo dostarczam sam. Opony mi nie wywaza.Lyzkami mozna, ale na poczatek lepiej nie ryzykowac. Lepiej jak ktos pokaze tajniki zdejmowania i zakladania na "szampon" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 powiem skromnie jestem posiadaczem lc4 99" jak i warsztatu wulkanizacyjnego:)i jest to jedyny motocykl w ktorym musze oponę przekladać łyżkami (bo ma za szeroką piastę ps nie klej szmelcem najlepiej tip-top) pozdro pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi