mr.zielony Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 potrzebuje wiedziec ile obrotów mam wykonac sruba od mieszanki i na ktorym rowku ustawic iglice pozdro350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 W xt 250 mam gaźnik mechaniczny i śruba składu mieszanki ma być wykręcona o 2 obroty (wg danyh fabrycznych). Co do iglicy - nie pamiętam Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Jaki to gaznik mechaniczny?? Chodzi ci o gaznik z pompka przyspieszajaca, czy taki najzwyklejszy do DRa?? Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Jaki to gaznik mechaniczny?? Chodzi ci o gaznik z pompka przyspieszajaca, czy taki najzwyklejszy do DRa??tak z pompka Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez mr.zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 potrzebuje wiedziec ile obrotów mam wykonac sruba od mieszanki i na ktorym rowku ustawic iglice pozdro350Elo,wystawiłem Ci rozdział z manuala na www.motoklamoty.pl/temp/DR350_04.pdfPodejrzewam, że wszystko tam znajdziesz (i jeszcze trochę...). Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi