mr.zielony Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 potrzebuje wiedziec ile obrotów mam wykonac sruba od mieszanki i na ktorym rowku ustawic iglice pozdro350 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianKa Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 W xt 250 mam gaźnik mechaniczny i śruba składu mieszanki ma być wykręcona o 2 obroty (wg danyh fabrycznych). Co do iglicy - nie pamiętam Quote Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soku11 Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 (edited) Jaki to gaznik mechaniczny?? Chodzi ci o gaznik z pompka przyspieszajaca, czy taki najzwyklejszy do DRa?? Edited August 5, 2007 by Soku11 Quote Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.zielony Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 (edited) Jaki to gaznik mechaniczny?? Chodzi ci o gaznik z pompka przyspieszajaca, czy taki najzwyklejszy do DRa??tak z pompka Edited August 6, 2007 by mr.zielony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBRedzio Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 potrzebuje wiedziec ile obrotów mam wykonac sruba od mieszanki i na ktorym rowku ustawic iglice pozdro350Elo,wystawiłem Ci rozdział z manuala na www.motoklamoty.pl/temp/DR350_04.pdfPodejrzewam, że wszystko tam znajdziesz (i jeszcze trochę...). Quote pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts