KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam, Zakupiłem właśnie Leo Vinca do swojego Badziora 1250 SA K7 (na wtrysku) i mam pytanko. Motocykl jest na Gwarancji, w Serwisie mi mówili że po montażu takiego tłumika trzeba coś podregulować w silniku itd. Czy to prawda? Czy można samemu zamontować? Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja również chętnie poznam odp na to pytanie Klaudiusz, czy można zapytać o źródło zakupu :icon_mrgreen: ...mam w planach LeoVince model SBK EvoII (z możliwością montażu/demontażu DB-killera :icon_razz:) Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kupiłem u Przedstawiciela na Polske - Marex Motor Damian Makiewicz z Poznania. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Już była o tym mowa wiele razy... zakładaj wydech i śmigaj... jedyny uboczny efekt to możliwe że zubożeje trochę mieszanka... ale raczej w niewielkim stopniu i to w pewnym zakresie obrotów... tak więc dla silnika nie będzie to szkodliwe... a jeśli chcesz mieć wszystko na pipeczkę , to szykuj kasę na Power Commander i na hamownię.... tam dostroją komputer do nowych warunków spowodowanym przez zmianę ciśnienia wylotu spalin... wgrają nową mapę wtrysku... w gaźnikowych sprzętach owszem można tam było podregulować skład mieszanki, dać większe dysze główne, podnieść iglice, ale wtrysku raczej nie da się regulować ...tylko dodatkowe urządzenie takie jak Power Commander załatwi sprawę... tylko nie wiem czy jest sens...zyskasz kilka koni więcej...lepszą krzywą momentu ..ale czy efekt jet aż tak mocno zauważalny żeby wydawać na to ponad tysiaka to nie wiem... zakładaj puchę i lataj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zakupiłem właśnie Leo Vinca do swojego Badziora :) gratuluje przejscia na ciemna (glosna) strone mocy :) Teraz tylko bedziesz musial czytac kolejne tematy w stylu "Panowie, ciszej przy takiej i takiej ulicy" z wyrzutami sumienia :cool: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 :buttrock: gratuluje przejscia na ciemna (glosna) strone mocy :icon_exclaim: Teraz tylko bedziesz musial czytac kolejne tematy w stylu "Panowie, ciszej przy takiej i takiej ulicy" z wyrzutami sumienia :)Foks, dołącze do Grupy "Dolina Służewiecka" :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Siemanko.Ja też sobie sprawiłem właśnie wydech przelot z kwasówki u chłopaka z Konstancina bardzo dobrze wykonany, tez zastanawiałem sie nad regulacją ale tak naprawdę to nie ma sensu bo różnica po regulacji nie wielka a koszt już wielki :icon_mrgreen: Coraz głośniej na ulicach :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Sprawdzales Klaudiusz czy zalozenie akcesoryjnego tlumika nie anuluje gwarancji Suzuki ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Sprawdzales Klaudiusz czy zalozenie akcesoryjnego tlumika nie anuluje gwarancji Suzuki ? Adam M.Rozmawiałem i coś tam marudzili, zobaczymy :biggrin: p.s. 1000 lata Adam :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wkrotce trzeba bedzie zyczyc 2 tys :flesje:Dzieki Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Teraz tylko bedziesz musial czytac kolejne tematy w stylu "Panowie, ciszej przy takiej i takiej ulicy" z wyrzutami sumienia :icon_mrgreen: Jak ktoś założy temat że na JP II dzisiaj ok. 23:00 ktoś znowu zakłócał spokój - to przyznaję się bez bicia że to byłem ja i mój nowy kumpel - Akrapovic Racing 2 Full System (bez db killera) :) :buttrock: P.S. Najlepszego Adam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dziekuje - Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zamontowany!!!!! Ale głośne to ustrojstwo :) A jak strzela ;) No to chyba jestem na czarnej liście ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi