YAGO Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No ja niesty nie zauwazylem poprawy, w 3m nic mnie przykrego nie spotkalo jak narazie, natomaist na drodze ktra dojedzam z wiochy do wiochy do pracy to owszem- wyprzedzanie 2 samochodow, notorycznie zajedzaja mi droge pomimo sygnalizowania manewru kierunkiem i klaksonem.... niewiem czy mnie nie widac czy poprostu ludzie nie patrza w lusterka banghead.gif Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Moim zdaniem jest coraz lepiej. W poznańskich korkach bardzo dużo ludzi w samochodach robi lub chociaż próbuje zrobić miejsce dla stojącego w korku motocykla. Czasami udaje się przecisnąć, czasem nie ale zawsze staram się podziękować.A motocykliści trzymają stały poziom ;) Ostatnio widziałem popisy klienta w Mielnie. Ćwiczył sobie jazdę na kole. Ludzi dookoła do cholery, droga przez Mielno fatalna i zatłoczona, tym razem nikomu się nic nie stało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi