cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jak mozesz to poslij linka, bo jakos sie mi wiezyc nie chce :) na allegro aukcji już niestety nie ma ale daje link na 4um :( http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=57277&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ile to już było Hornetów i innych zarejestrowanych na 50 albo conajmniej na 125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 nie oszukujmy się :) hornett to inna bajka! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 małolat wymiata !! Nie mam pytań.. w komenatarz na tej stronce ktoś napisał, że to karzeł i jeździ już długo na moto ;]ahh ci znawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://www.maxior.pl/?p=index&id=62414&0 Oglądać brak mi słów :icon_rolleyes: zatkalo mnie jak to zobaczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 młody wymiata :notworthy: ale ten kask jest prawie tak samo duży jak on :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dianox Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 wymiata młody nie ma co... ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 O k***a ale agent :icon_mrgreen: Tak samo jak ten 4 letni perkusista :icon_mrgreen: Poprostu wymiata :icon_mrgreen: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nie jednego by zawstydził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jane Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 mały jest dobry, brak słów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jeszcze tylko freestylu na motocrossie brakowało, na początku byłem w stanie wysiedzieć ale gdy zobaczyłem jak on fajnie kręci bączka tym pocket bikiem to po prostu spadłem z krzesła :) pozdro młodzi fanatycy motocykli, i starsi też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 SZOK!!..Mój bąbel ma 3,5 roku i ni cholery nawet nie daje się posadzić na moto bo się boi :((ledwo nauczył się pedałować trójkołowcem. Macie jakieś pomysły jak zachęcic dzieciaka???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie każdy ma talent :icon_twisted: ;) :crossy: Pokaż mu filmiki może sie podjara i wsiądzie :crossy: Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez jajewa777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 hehe już widze jak 3 latek siada przed tv i sie "zajaruje" trikami :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 SZOK!!..Mój bąbel ma 3,5 roku i ni cholery nawet nie daje się posadzić na moto bo się boi :((ledwo nauczył się pedałować trójkołowcem. Macie jakieś pomysły jak zachęcic dzieciaka???...Mój 3,5 letni brat jak go wioze to mówi "Przemciu, szybciej, szybciej !!" ;) :crossy: :crossy: Pokaż mu filmiki może sie podjara i wsiądzie crossy.gif Prawda :icon_twisted: Mój brat obejrzał 3 części Nitro Circus :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi