KuBA Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kurde, fajnie ma chłopak z Tobą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lala Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ma ktos jeszcze inne linki? chce porównać rozne modele p.s. KuBA też musisz poszukac sobie takiej dziewczyny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Mam juz 3 lata, ale nigdy nie pomyślala zeby coś do motoru sam mi wymyśleć:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Kuba, to zostw ten temat wlaczony na ekranie jak twoja dziewczyna wejdzie do pokoju :( napewno na drugi dzien cos Ci kupi :icon_mrgreen: :buttrock: :crossy:Mysle ze jakies ubranie bedzie dobre :) Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Paczakuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) ma ktos jeszcze inne linki? chce porównać rozne modeleSenDec to najlepsza, najbardziej znana i właściwie jedyna marka która robi takie liczniki dedykowane do motocrossu :) Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Modest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 I jak kupilas juz cos fajnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 czy tylko mi sie wydaje ze mati kmx to pisze bezsensowne posty nie wnoszace nic do tematu aby nabic licznik ??;/ Jesli nie ma to pomysl o podstawce pod moto :)Bo nikt nie wymienił :biggrin: a z ciuchami troche lipa ustrzelic rozmiar przez internet;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Mam do sprzedania nowy,oryginalny ściągany z usa longsleeve alpinestars,firmy związanej z motocyklami :buttrock: Idealnie nadaje się do noszenia na co dzien,kolor czerwony,rozm L,atrakcyjna cena :buttrock: Jak co to PW. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 czy tylko mi sie wydaje ze mati kmx to pisze bezsensowne posty nie wnoszace nic do tematu aby nabic licznik ??;/ Jesli nie ma to pomysl o podstawce pod moto :)Bo nikt nie wymienił :icon_mrgreen: a z ciuchami troche lipa ustrzelic rozmiar przez internet;/ No nie wiem ale jak nie moge sie spytac czy autor kupil juz cos... Moze ty tak piszesz zeby nabic sobie licznik na pewno nie ja :icon_biggrin: Jestem ciekawy do czego wedlug ciebie sluzy forum :) chyba po to zeby sie pytac i sobie pomagac :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lala Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 oj teraz to mam problem. rozmawialam z kumplem u ktorego moj chłopak robi zakupy i okazuje sie ze licznik to on ma. a w ogole to ma wszystko: nowe ochraniacze, rekawiczki, kask... i MNIE... hehehePodobno ostatnio niemal cala swoja garderobe wymienił jedyna rzecz o jakiej teraz marzy to nowy motor :cool: bo obecny wystawił do sprzedazya ja niestety nie mam 18 tys. zeby mu kupić :banghead: chociaż bardzo chciałabym sprawic mu taka radość :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ment&id_ass=503 Manetki z logiem husqvarny. Mało oryginalne ale sie przydać możę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A na pewno powiedzialas koledze, ze chodzi o licznik motogodzin?? Moze sie cos pomylilo ze zwyklymi zegarami?? A co do prezentu to zawsze mozesz mu kupic nowa opone kostkowa :biggrin: Troche drogie ale zawsze sie przydaje. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lala Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 pewnie ze powiedzialam, chyba sie zna na tym skoro sprzedaje takie rzeczy. Powiedzial mi że jadyna rzecz jaka przychodzi mu do głowy to własnie opona... ale przecież to takie mało romantyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 no co ty? ja bym skakal ze szczescia jakby mi moja mała kupila oponke :icon_mrgreen: w zeszlym roku dostalem od niej rekawiczki i tez bylem bardzo zadowolony.a ma np. taki pas na biodra z kieszonką na komorke, porfel, telefon itp?nie pamietam jak sie to nazywa.albo pas nerkowy? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Juz to mowilem ale ja bym sie cieszyl gdybym dostal 10l benzyny i Castrol R2:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi