kuba_195 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 gdzie sie znajduje w oplachj czujnik temperatury powietrza na zawnątrz? corsa 2006 rok i ch... nie jest podłaczony, może uszkodzony, nie wiem nawet gdzie szukac, pod zdeżakiem patrzylem, ale nie zauważyłem, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 pewnie w lusterku, ale to nie ten dział!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ślepe dzieci się teraz chowają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 szukaj w lusterku. ja przynajmniej nie trafiłem nigdy na inną lokalizację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 lewy róg przedniego zderzaka < tu szukaj Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi