kornol Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie pojechałem ze wzgledu na pogode, a kiedy nastepna okazja żeby polatać po torze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jeśli nic się nie zmieniło, to 27go czerwca... czyli za tydzień... no jak pogoda znowu da ciała, to ja wymeldowuję się z tego kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) Jeśli nic się nie zmieniło, to 27go czerwca... czyli za tydzień... no jak pogoda znowu da ciała, to ja wymeldowuję się z tego kraju... To powoli możesz składać wniosek o wymeldowanie, bo w ten weekend pogoda ma być jeszcze gorsza niż w przedostatni weekend. ;) Niestety też się wkurzam, ale nic się na to nie poradzi, to nie pierwsze i nie ostatnie takie lato w naszym kraju. Edytowane 22 Czerwca 2009 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nie dość, że finansowy to jeszcze i pogodowy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 To jak tam ... sobota aktualna ??? bo choćby skały srały to ja jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 no jaha, bez Lublinerring sezon jest stracony! Prosimy o następne terminy :notworthy: Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan123 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam, Jak rozumiem termin 27.06 jest aktualny, modlimy się tylko do Boga Słońca :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam. Temat się mocno rozwinął, ciągnie się juz ok 2 lata. Zapewne pierwsze 40 stron wpisów dawno jest nieaktualna ;] Proponował był je usunąć dzięki czemu temat powinien znacznie lepiej się otwierać. Czekam na opinie ;) od której strony zostawić ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Proponuję zostawić całość, chociażby ze względu na autora :flesje: za pogodę na jutro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam. Temat się mocno rozwinął, ciągnie się juz ok 2 lata. Zapewne pierwsze 40 stron wpisów dawno jest nieaktualna ;] Proponował był je usunąć dzięki czemu temat powinien znacznie lepiej się otwierać. Czekam na opinie ;) od której strony zostawić ;) pozdro Ja jestem za tym aby zostawić całą historię, która ciągnie się kilkadziesiąt stron wstecz! Dlaczego? Ponieważ jak pierwszy raz szukałem informacji z cyklu "co? gdzie? ile?" a dodatkowo nie chciałem się wygłupić, to zacząłem czytać posty od początku i po przeglądnięciu początkowych stron wiedziałem "mniej-więcej" jak się sprawy mają i obyło się bez niepotrzebnego spamu... Tak więc jeśli miałbym głosować od której strony posty mają być usuwane to wybieram wyznaczam najświeższe posty do likwidacji! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 to jutrzejszy dzien aktualny w koncu czy nie?? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 to jutrzejszy dzien aktualny w koncu czy nie?? :biggrin: :biggrin: Niestety, z powodu śmierci Michaela Jacksona jutrzejsza jazda po torze jest odwołana. żartowałem :bigrazz: skoro Joaśka nic nie pisze, że nieaktualny to znaczy, że aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ustawiamy się jakoś jutro rano, na przejazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Przejrzałem co niektóre strony, niech zostanie całość, bo sensowne rzeczy są w tym, temacie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Było spoksik... bez gleby... tylko kondycja nie pozwala na śmielsze odwijanie... luda trochę zjechało... Mówta dobrzy ludzie kiedy następne latanie... oooo dziwne... forum szybko chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi