Ryśko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ni się nie stało Joasiu! Ja jeszcze sprzętu nie mam jeżdżącego, a ten który mam to można nazwać motorem :D:D bo tylko to z niego zostało... Tak więc liczę na to, że 27 załatwisz upał, nie za dużo ludzi i latanie do 19. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Całe dwa dni poszły się je...ć przez pieprzoną pogodę... :banghead: Dobrze, że chociaż wyścig Moto GP był wart zostania w domu... Może za 2 tygodnie sie uda pojeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Całe dwa dni poszły się je...ć przez pieprzoną pogodę... :banghead: Dobrze, że chociaż wyścig Moto GP był wart zostania w domu... Może za 2 tygodnie sie uda pojeździć... Dzisiaj od ok. 11-12tej tor był suchy i nawet słoneczko wyszło :crossy: PS. Jak ktoś ma fotki z dzisiejszego dnia to ja poproszę :smile: Edytowane 14 Czerwca 2009 przez auri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 tak, pogoda była lux! choć jak zajechaliśmy to padał deszcz i nikogo nie było, szczerze mówiąc myślałem, że nic z tego nie będzie ale słoneczko się do nas uśmiechnęło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebularasa Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 To i ja dorzuce swoje 3 gr, żeby innym apetytu narobić :) Z bratem z Wa-wy wyskoczylismy troche po 8. W trasie pogoda zmieniała się 4-5 razy, deszcz, sucho, wiekszy deszcz, sucho :) Pod tor podjechalismy 9.45, bylismy pierwsi i jedyni z Pawłem. Pogoda sie zalamała, wiec skoczylismy sie wysuszyc do MC. Od 12 piekne sloneczko i cieplo, ze nawet spocic sie dalo :D I teraz najlepsze: na torze dalo sie jezdzic nawet w 3-4 maszyny max jednocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 pogoda zawaliła tak pięknie zapowiadający sie weekend, mam nadzieję ze będzie jeszcze kilka okazji w tym roku by sobie odbić na Lublinie. JOAŚKA- dzięki za zaangażowanie :clap: Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 W niedziele było super, warto było jechać 200km w deszczu, debiut na torze uważam za udany, dźwigienke od biegów się naprostuje :D Adel zapodaj fotki jak znajdziesz chwilę :) Pozdrawiam Zawisza Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 http://picasaweb.google.com/adel.piotrek/L...CIaMz-mejvTZUw# fotek jest bardzo dużo i mam nadzieję że każdy się na nich odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 http://picasaweb.google.com/adel.piotrek/L...CIaMz-mejvTZUw# fotek jest bardzo dużo i mam nadzieję że każdy się na nich odnajdzie No zajebiste, muszę pomyślęć nad spodniami ze slajderami :) Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 To i ja dorzuce swoje foty, troche malo ale zajalem sie jazda:) w sobote pogoda hu*owa, zmarnowalismy troche czasu i kasy, ale nie poddajac sie zostalismy do nd i bylo warto.. szkoda adel ze tak malo moich fotek:P http://picasaweb.google.com/Bartas.gixer/TorLublin140609# pozdro i do zoba, Bartas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Droga Asiu! Może trochę za wcześnie o to pytam ale czy wiadomo coś już o terminach wakacyjnych?? Lipiec i sierpień będą torowymi miesiącami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Śmigałem po torze w ostatni piątek :biggrin: Była dobra pogoda :biggrin: Z tego co pamiętam z rozmowy z Pawłem, który ogarnia ten tor, najbliższy "wakacyjny"termin to 17 lub 18 lipca. Warto byłoby dogadać 3-4 dni pod rząd. Np. 16-19. Lipiec Kto jest za niech da znać. Jak zbierze się kilkunastu chętnych będzie to łatwiej przeforsować :icon_twisted: 1. siurnięty 2. 3. 4. 5. itd. Edytowane 16 Czerwca 2009 przez siurniety krolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 terminy sierpień / wrzesień również pasowało by zarezerwować, tak dla spokojności :flesje: ...niestety ja w lipcu odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) No a my wyjechaliśmy z Krakuffka w sobotę po południu, z zamiarem solidnego wyspania się i jeżdżenia od samego rana. Niestety, jaka była pogoda rano - każdy widział :banghead: Całe szczęście nasz wrodzony optymizm nie pozwolił nam na powrót do domku, tylko wygonił na spacer po starówce. I znowu intuicja nie zawiodła, bo pogoda zrobiła się żyleta :bigrazz: Zaowocowało to tym, że ja wyjeździłam się ile wlezie (i zapracowałam na solidny masażyk :P), a mój thebestciarski fotograf odwalił kawał dobrej roboty. Dowód macie tutaj: http://rapidshare.com/files/245526765/lublin_14_06.rar Myślę, że każdy znajdzie jakiś fragment siebie :wink: Miłego oglądania. Edytowane 17 Czerwca 2009 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 No a my wyjechaliśmy z Krakuffka w sobotę po południu, z zamiarem solidnego wyspania się i jeżdżenia od samego rana. Niestety, jaka była pogoda rano - każdy widział :banghead: Całe szczęście nasz wrodzony optymizm nie pozwolił nam na powrót do domku, tylko wygonił na spacer po starówce. I znowu intuicja nie zawiodła, bo pogoda zrobiła się żyleta :bigrazz: Zaowocowało to tym, że ja wyjeździłam się ile wlezie (i zapracowałam na solidny masażyk :P), a mój thebestciarski fotograf odwalił kawał dobrej roboty. Dowód macie tutaj: http://rapidshare.com/files/245526765/lublin_14_06.rar Myślę, że każdy znajdzie jakiś fragment siebie :wink: Miłego oglądania. Super zdjęcia, zadziwiająco jakość fotek :clap: Podziękuj fotografowi za profesjonalną sesję, widzę że operuje aparatem tak samo dobrze jak Ty motocyklem :notworthy: Pozdrawiam Zawisza Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi