norbik Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) THXekstra foty:biggrin: ;) że Ci się chciało...poza tym było zajebiście, choć ciut za gorąco jak dla mnie :crossy: przyczepność była do końca, chość na ostatnim kółku tego dnia mało mnie nie wysadziło z siodła po uślizgu tylnego koła na ostatnim zakręcie przed prostą start-meta :eek::icon_mrgreen: ...dojechałem do domu całydo następnego :bigrazz: PZDR Edytowane 29 Lipca 2008 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No właśnie co z następnym? Proponuje 23.08 Ponieważ 15 to długi weekend wiele osób będzie chciało gdzieś wyjechać, a 30 to juz koniec wakacji:( Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ja z 27.07 musilem zrezygnowac niestety ale nastepnym razem na bank bede. tylko nie weekend 15-17.08 bo w brnie jest motogp :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 To nie sa wszystkie foty. Narazie jeden fotograf sie ujawnil :) a bylo ich wiecejCzekamy na reszte!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Proszę mnie poinstruować to zamieszczę swoje foty, a kilka aparatów było więc czekamy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ALbo rapidshare.con dla zwyklego usera, albo ktos kto ma konto premium( np. Ja :icon_rolleyes: )W gre wchodza jeszcze inne serwisy sharujace pliki. Jesli dasz mi dvd ze zdjeciami to ja moge wszystko wrzucic na rapidshare.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) Mogę użyczyć FTPa. Później zrobiłbym archiwa takie jak z moimi fotami i (na życzenie) galerie. Edytowane 30 Lipca 2008 przez marcin700 Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam wszystkich serdeczenie :) Mialem okazje juz z niektorymi osobami poznac sie osobiscie i mam nadzieje, ze bede mogl poznac reszte. Mam pytanko, czy 15/08/2008 odbedzie sie wypad do Lublina, byla to jedna z propozycji wolnych terminow, nie wiem czy nadal aktualna.pzdrAntoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) Jeżeli wyjazd byłby 16.08 to się piszę jeśli łaska. 23.08 odpadam, bawię na weselu :icon_eek: Edytowane 31 Lipca 2008 przez Nowy Kubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich serdeczenie :buttrock: Mialem okazje juz z niektorymi osobami poznac sie osobiscie i mam nadzieje, ze bede mogl poznac reszte. Mam pytanko, czy 15/08/2008 odbedzie sie wypad do Lublina, byla to jedna z propozycji wolnych terminow, nie wiem czy nadal aktualna.pzdrAntoni aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jak posklejam Cebre po Poznaniu to tez wpadne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jeżeli wyjazd byłby 16.08 to się piszę jeśli łaska. 23.08 odpadam, bawię na weselu :icon_mrgreen: a ja odwrotnie, piszę się wstępnie na 23.08 :crossy: :flesje: :crossy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jak posklejam Cebre po Poznaniu to tez wpadne :D uuu ,a co to sie podzialo, całyś jest chłopie??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A 15-go to w jakich godzinach miałby się odbyć trening ? Mam nadzieję że tym razem uda mi się dotrzeć na Lublineriing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 uuu ,a co to sie podzialo, całyś jest chłopie??? pzdr Mala Patelnia i niedogrzane gumy w efekcie czego ladny szlifik i na koncu zielone :icon_mrgreen: Nie ma kiery z prawej strony, dekiel przetarty, owiewki, crashpad, z kombi zostaly wiory, ogolnie taki szlifowy standard :D No i duma ucierpiala, tak pozatym to luzik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi