MYCIOR Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 ja jestem chętny na 24 i ognicho i moze 25 tez latnaie - jakoczywiscie beda chętni, bo jak tylko 5 osob chetnych do imprezowania - to słabiutko zwęszył ktoś te chatki nad zlaewm - cena/ dostepnośc?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 ja jestem chętny na 24 i ognicho i moze 25 tez latnaie - jakoczywiscie beda chętni, bo jak tylko 5 osob chetnych do imprezowania - to słabiutko zwęszył ktoś te chatki nad zlaewm - cena/ dostepnośc?? pzdr Tu masz MYCIOR temat domków nad Zalewemhttp://www.graf-marina.pl/ Pozdrawiam --- Joaśka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 CZYLI 24 CZY 25 bo nie wiem jak planować??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 ja jestem chętny na 24 i ognicho i moze 25 tez latnaie - jakoczywiscie beda chętni, bo jak tylko 5 osob chetnych do imprezowania - to słabiutko zwęszył ktoś te chatki nad zlaewm - cena/ dostepnośc?? pzdr Ja też reflektuje na pełen pakiet, czyli tor, ognisko, tor :eek: CZYLI 24 CZY 25 bo nie wiem jak planować??? :buttrock: Jak Ci wygodniej, ale z tego co widać, więcej jest osób na niedzielę, więc chyba lepiej przyjechać w sobotę, żeby się lepiej ilość osób rozłożyła i nie było takiego tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ja też reflektuje na pełen pakiet, czyli tor, ognisko, tor :clap: hmmm ,no tylko z tym smiganiem 25moze być srednio tym bardziej jak dzień wczesniej bedzie ognisko i kiełbaska i.... :eek: pzdr Tu masz MYCIOR temat domków nad Zalewemhttp://www.graf-marina.pl/ Pozdrawiam --- Joaśka :buttrock: dzieki , jutro tam zadryle i popytam pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 hmmm ,no tylko z tym smiganiem 25moze być srednio tym bardziej jak dzień wczesniej bedzie ognisko i kiełbaska i.... :buttrock: No różnie to może wyjść :eek:, ale myślę, że przy odrobinie determinacji jest to do ogarnięcia... a jeśli nie to najwyżej można będzie pokibicować :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Ja dalej piszę się na sobotę, niech Nowak nie miesza :bigrazz:Moja ekipa to 4 osoby z czego 3 na 100% jeśli nie będzie tylko lało!Czyli podsumowująć, chodzi mi o 24 sobote:1) Turtel2) Cenderr3) Mycior4) Foks5) Foks6) Foks7) Foks8) Paq9) Kolega Emila, Antoni19) :lalag: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Czyli podsumowująć, chodzi mi o 24 sobote:(...)9) Kolega Emila, AntoniAntoni jedzie w niedziele z +/- 10 osobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 hmmm ,no tylko z tym smiganiem 25moze być srednio tym bardziej jak dzień wczesniej bedzie ognisko i kiełbaska i.... :clap:Trzeba będzie kontrolę antydopingową (znaczy alkomatową ;) ) przy wjeździe ustawić :D Oby to ognisko nie przełożyło się na ilość szlifów...U mnie zapowiada się brak czasu i pewnie też mały przesyt kręcenia kółek. Ale pewnie w niedzielę zawitam pooglądać śmiganko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 to ja tez bede montował ekipe na sobote 24, 4 sztuki= 8 kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Trzeba będzie kontrolę antydopingową (znaczy alkomatową :) ) przy wjeździe ustawić :) Oby to ognisko nie przełożyło się na ilość szlifów... Kazdy musi pinowąc sie sam ,ale ja z pijanymi nie bede jezdził na pewno. Jak ktoś nie jest w stanie sie kontrolować to niech lata po trześwemu w sobote , a niedziele sobie odpuści. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Antoni jedzie w niedziele z +/- 10 osobami W takim razie miejsc w sobotę jest znacznie więcej, zapraszamy:1)) Turtel2) Cenderr3) Mycior4) Foks5) Foks6) Foks7) Foks8) Paq9) yamaha10) yamaha11) yamaha12) yamaha13) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ja dopisuje sie do grupy sobotniej i niedzielnej oraz na ognisko z kiełbaskami i... :buttrock: W sobotę prócz mnie jeszcze 3 osoby można doliczyć do listy.Wiadomo w jakich godzinach mamy zarezerwowany tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Wiadomo w jakich godzinach mamy zarezerwowany tor? 10 -15pzdr Zarezerwowałem 5 domków 5 osobowych płaci sie za domek 100 zł, wiec jak ktoś jeszcze chce to moze sobie zadzownić 691 455 300. Mozna sie wpisywać .....I domek:1.MYCIOR2.3.4.5......II domek:1.2.3.4.5......III domek:1.2.3.4.5......IV domek:1.2.3.4.5......V domek:1.2.3.4.5. wpiswac sie jak bediz emało chetnych to sie odmówi te domki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) w takim razie ja bym zarezerwował wstepnie domek nr II1.MYCIOR2.3.4.5......II domek:1. Karol2. Hubert 3. Kaja4.5. wpiswac sie jak bediz emało chetnych to sie odmówi te domki i tyle. Edytowane 20 Maja 2008 przez Karol_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi