Tasiek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Rowniez sie pisze!! :) Ja + jeszcze jeden znajomy. Trzeba w koncu przypomniec sobie jak sie jezdzi :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) MYCIOR--- NORBIK a nie Norwik :biggrin: Popraw MODZIE :crossy: A lista jest po to by wiedzieć jak się potem na torze układać. Jasne,że będzie spoko ale ...... PZU :smile: Joaśka thx :icon_eek: za sprostowanie :wink: Po rozmowie z JOASKĄ -juz wszystko wiadomo wiec sie wpisywać -tylko pewniaki - zeby pozniej bigosu nie było.Joaska oczywiscie tez beedize ,ale jej nie licze bo to sie rozumie samo przez się. :bigrazz: 1.Norbik2.Mycior3.enZo Kolejny numerek i NiCK :bigrazz: no i gra muzyczka :) Edytowane 27 Marca 2008 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 nie zebym był jakiś zboczony na tle matematyki, ale pisze tak zeby było jakieś rozeznanie - w sumie z deklaracji to juz jest 28 + kumple PRUCHa pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) to ja jeszcze w takim razie +5, i proponuje powoli zamykac liste bo powyzej 30 to tloczno (nie jezdzilem jeszcze powyzej 25 prawde mowiac) 29...+ Emil33.. (ode mnie nie zrezygnuja ludzie z listy chyba ze snieg, grad, uszkodzone moto) Edytowane 27 Marca 2008 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Tez sie pisze, ale nie bede jechal z wami tylko pojade bezposrednio do Lublina. PZDR P.S. Jakie opony szosowe polecacie do ostrego winklowania. Bede je zmienial w tym sezonie, i pomalu sie przymierzam. Priorytet to dobre trzymanie w zakretach na suchym a w deszczu to tylko na dojechanie do celu. Edytowane 27 Marca 2008 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jakie opony szosowe polecacie do ostrego winklowania. Bede je zmienial w tym sezonie, i pomalu sie przymierzam. Priorytet to dobre trzymanie w zakretach na suchym a w deszczu to tylko na dojechanie do celu.przy takich priorytetach to torowe z homologacja uliczna (supercorsa, 209, pilot sport,...) ale tak na prawde kazde z wyzszej polki dadza rade, a dwuskladnikowe (power 2ct, corsa3 - miekka guma po bokach) to juz wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A ja jeszcze mam pytanie. Tor mamy na 13 kwietnia czyli wypad w maju nie wchodzi już w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tor mamy na 13 kwietnia czyli wypad w maju nie wchodzi już w grę? na penwo wchodzi - tylko trzeba sobie to "zabukować" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 kurde no przyznam szczerze ze oprocz kwietnia to w maju tez chetnie wyskocze po 19 maja :buttrock: Moze warto poszukac chetnych juz teraz, zeby zarezerowac sobie termin i spac spokojnie :lalag: Kto jeszcze chetny na koncowke maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Można wpaść porobić zdjęcia i jakieś filmy pokręcić? ;> P.S. Nie, nie mieszkam na osiedlu Słoneczny Dom ;) :icon_biggrin:, a filmy i zdjecia dla Was coby mieć co poanalizować w domu, ew. powiesić sobie nad łóżkiem :biggrin:. Edytowane 27 Marca 2008 przez remy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 nie zebym był jakiś zboczony na tle matematyki, ale pisze tak zeby było jakieś rozeznanie - w sumie z deklaracji to juz jest 28 + kumple PRUCHa To ja też się z grubsza zadeklaruję w kategorii "kumpel Prucha" :icon_biggrin:Jako, że mamy blisko w przypadku wielkiego tłoku nie będziemy się na siłę wciskać ale historia uczy, że 25-30 motorków podczas "zlotu" nie powodowało żadnych problemów na torze. Kondycja rzecz względna ale zwykle po 5-10 rundkach każdy zjeżdża sobie na chwilę oddechu więc w czasie "obciążenie" toru się rozkłada. Dla tych co nowi albo nie wiedzą pozwolę sobie podlinkować mały opis zasad jakie wyklarowały nam się podczas wspólnych zabaw:zasadyW trakcie "weekendowych" spotkań zwykle "depo" było po przeciwnej stronie toru ale zaprezentowane rozwiązanie IMHO jest lepsze - nie ma niepotrzebnego ruchu na torze jeśli ktoś chce wyskoczyć np. zatankować, sygnalizacja i zjazd na prostej też wygodniejsza. Co do zachowań na torze - z grubsza pokrywa się to ze zwyczajową "odprawą" (o ile jest, zwłaszcza dla spóźnialskich) P.S. Fotografowie i filmowcy jak zawsze mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Powiedzcie mi jeszcze tylko. Bedzie mozna sie tam gdzies wpiac do pradu zeby sobie oponki zagrzac?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 kurde no przyznam szczerze ze oprocz kwietnia to w maju tez chetnie wyskocze po 19 maja ;) Moze warto poszukac chetnych juz teraz, zeby zarezerowac sobie termin i spac spokojnie :icon_rolleyes: Kto jeszcze chetny na koncowke maja? Ja najchętniej wybrałbym się własnie w okolicach 20 któregoś maja. 22.05 24.05 25.05 to najlepsze terminy, ale myślę że to po kwietniowym wypadzie dojdzie do skutku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Powiedzcie mi jeszcze tylko. Bedzie mozna sie tam gdzies wpiac do pradu zeby sobie oponki zagrzac?? :icon_rolleyes:Zapomnij. Chyba, że Ci sąsiedzi z Fulmana prądu użyczą, niewykluczone, że pod ogrodzenie podpięli ;)A poważnie:Asfalt+Trawa+Płot=Tor Lublin. Nic więcej tam niestety nie ma ;)Zresztą chyba byłeś w ubiegłym sezonie to wiesz... Chyba, że ktoś przyjedzie z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) No wiem ale jakos wtedy nie pomyslalem o kocach :icon_rolleyes: No to bedzie bez grzania opon ;) Edytowane 27 Marca 2008 przez Tasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi