turtel Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Na gronie motocykle jest w niedzielę organizowany wypad na tor do Biłgoraja jeśli ktoś jest zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Na gronie motocykle jest w niedzielę organizowany wypad na tor do Biłgoraja jeśli ktoś jest zainteresowany. kórde, trochę daleko :) z Wawki ze 250 bedzie jak nie lepiej :biggrin: a jak się ma Lublinering do tego w Biłgoraju??? był ktoś na obu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a jak się ma Lublinering do tego w Biłgoraju??? był ktoś na obu ???Będę wiedział w niedziele wieczorem, jeśli pogoda dopisze mam zamiar zdedrzeć jeszcze trochę metalu z podnóżków. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.pzm.pl/Karting/Tory_Kartingowe/...rtingowy_LUBLINhttp://www.pzm.pl/Karting/Tory_Kartingowe/...gowy__BILGORAJ_Dobre zdjęcia lotnicze przy odrobinie wysiłku można wyszukać na http://www.geoportal.gov.plZ parametrów nic takiego nie wynika ale gdzieś słyszałem, że ten biłgorajski jest węższy. Może to było czyjeś błędne odczucie.Słyszałem też, że płaci się od godziny i niezbyt rygorystycznie pilnują czasu.Tyle plotek.Na wygląd w/g mnie lepszy lubelski. O nawierzchni nic nie wiem. P.S. A w ogóle to mam propozycję, żeby zakładać nowe wątki na kolejne śmigania i zejść już z tego tematu bo jest mocno "przeterminowany" :bigrazz:P.S.S. Turtel, da się jakoś wbić na to grono i poczytać? Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez krzyhooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 P.S. A w ogóle to mam propozycję, żeby zakładać nowe wątki na kolejne śmigania i zejść już z tego tematu bo jest mocno "przeterminowany" :clap:P.S.S. Turtel, da się jakoś wbić na to grono i poczytać? ad. 1 zgadzam się w pełni z przedmówcą :icon_razz: ad. 2. No właśnie, jak wbiłem w google grono to wyskoczyły ciekawe artykuły o udostępnieniu danych osobowych użytkowników grona?? :crossy: pzdr Będę wiedział w niedziele wieczorem, jeśli pogoda dopisze mam zamiar zdedrzeć jeszcze trochę metalu z podnóżków. :banghead: lecisz na Biłgoraj??? nie chwaliłęś się w 2oo :buttrock: może i ja się wybiorę....kiedy chcesz polatać na Biłgorringu :bigrazz: ??? niedziela???i jeszcze jedno:1. tam można pojechać i co: 2 godz. poproszę?? czy trzeba wcześniej rezerwować miejsce..2. no i czy np, 2 osoby wpuszczą na tor jeśli nie bedzie więcej chętnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam,czy ktoś ma płytkę ze zdjęciami z Lublina ale z wypadu 05.08.2007? (wiem, że niektóre dostępne są na motomisie.com ale w słabej rozdzielczości) Chciałbym sobie coś wydrukować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jeśli nikt nie podrzuci Ci fotek zarejestruj sie na motomisiach i napisz do autora zdjęć czyli Mack-a.Ja w galerii znalazłem 2 swoje fotki, jak z nim pogadałem dostałem ponad 20 na ftp-a :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Cześć. Czy komuś udało się już ustalić kim była tajemnicza dziewczyna w białej bluzie? Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez TomekN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 P.S.S. Turtel, da się jakoś wbić na to grono i poczytać?Da się, trzeba miec konto w grono.net, jak nie masz wyslij mi maila na PW to ci wyślę zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Turtel, chyba sie mijalismy zaraz przed Zakretem :icon_mrgreen:. Zauwazyles ze zalozylem owiewke? :icon_razz:. Teraz to sie miodzo jedzie :icon_mrgreen:. A chlopakow widzialem chyba troche dalej jak wyjezdzali z jakiegos zajazdu. Jak sie smigalo? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Turtel Jak masz fotki z Biłgoraja to daj sygnał. Pozdro Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ponieważ niejako przypadkiem udało się dzisiaj pośmigać na torze w Biłgoraju z grupą w większości z grono.net trochę wrażeń i porównań gdyby komuś znowu przyszło do głowy tam jechać zamiast do Lublina: 1. nawierzchnia - Lublin miał całkiem niedawno zmieniany asfalt i cóż - to widać i czuć. W Biłgoraju jest nawierzchnia sprzed dwudziestu-paru lat... Miejscami łatana, gdzieniegdzie pęknięcia (zarośnięte trawką), nierówna. Skutek: dużo większe zużycie opon, uślizgi kół wpisane w zabawę, itd..2. konfiguracja toru zupełnie inna niż w Lublinie, nawet ciekawa i w sumie to jakaś odmiana ale: - skonstruowany jako prawoskrętny - osobiście nie lubię - na stronie pzm.pl jest jakiś stary layout - prawdę można zobaczyć w geoportalu lub na żywo - jest więcej winkli - męczący - w praktyce leci się chyba 9 kolejnych winkli wisząc z prawej strony bike'a - bardziej niebezpieczny w przypadku wylotu poza tor - jakieś rowy, chaszcze, opony na zewnętrznej stronie szybkich odcinków3. Kasa - w sumie taka sama jak w Lublinie: 10zł/h dla "obcych" Ogólnie człowiek ma naturę adaptacyjną i po paru kółkach dało się jakoś z tym wszystkim pogodzić i dostosować ale jednak ogólne wrażenie: to tylko prawie jak w Lublinie. A prawie robi różnicę...Chociaż podobno tor ma w planach remont i zmianę nawierzchni - pożyjemy, zobaczmy. Na razie wybieram Zemborzycką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Turtel, chyba sie mijalismy zaraz przed Zakretem :). Zauwazyles ze zalozylem owiewke? :P. Teraz to sie miodzo jedzie :). A chlopakow widzialem chyba troche dalej jak wyjezdzali z jakiegos zajazdu. Jak sie smigalo?Jeśli masz na myśli wieczorem to możliwe, rano jechałem przez Otwock. Tak czy tak nie zauważylem Cię ;)Turtel Jak masz fotki z Biłgoraja to daj sygnał. Pozdro PruchFotek nie ma, nie chciało mi się pstrykać, wolałem kręcić kółka ;). W Lublinie też wiekszość fotek nie ja robiłem, ale tym razem fotograf nie dojechał. Co do samego toru to w zasadzie krzychooo napisał wszystko. Ogólne wrażenie gorsze niż Lublin, ale dało radę się przyzwyczaić i latać n 101% ;) Edytowane 3 Września 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 MAterial filmowy dostanie moj kolega, filmowy szpenio. Obiecal wyczarowac cos konkretnego z tego co ja pokrecilem/nakrecilam kamraWitajJak tam kolego filmik z toru? Daj Waść znak życia. Pozdrawiam Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No właśnie, coś Chichio nawet na PW nie reaguje na pytania o film...A szkoda bo nawet surowy materiał niektórych by zadowolił. A tak dla zabicia czasu i gdyby ktoś chciał zobaczyć co się działo na początku września w Biłgoraju:http://www.sendspace.pl/file/gsENY0B0/http://www.sendspace.pl/file/Kq71rLim/Ok. 20min, 350MB w dwóch rar-ach. Kodek Xvid.Daje jakieś pojęcie o ukształtowaniu toru, jakości nawierzchni, kurzu jaki się podnosi przy wyjechaniu poza tzw. "best line" ;), itd.. A tak swoją drogą... - może jakaś reaktywacja Lublinerringu na sobotę? ;)Jeśli oczywiście niedzielne zawody nie zablokują toru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi