przemekpal Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kuwa... jakbym nie jechał na zlot, to ja zorganizowałbym jakiegoś grilla...A tak prawdopodobnie prosto ze zlotu wpadne załadowanym moto na tor :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 spoko, powdzenia w rzucaniu silnikiem od komara :icon_twisted::P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Miłego śmigania Panowie - ja odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Wazne:Moglby ktos zabrac jutro ze soba: - wezyk do odpowietrzania hamulcow- plaski klucz 8 oraz 13 wielkie dzieki do zobaczenia jutro o 8 :( Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wazne:Moglby ktos zabrac jutro ze soba: - wezyk do odpowietrzania hamulcow- plaski klucz 8 oraz 13Zabiorę Ci ten zestaw młody majsterkowicz (odpowietrzacz) bo akurat przedwczoraj miałem okazję pozbywać się starego płynu. Ostatnia wizyta na torze i chwile, kiedy "znikał" tył dały mi trochę do myślenia nad jego jakością. A sam przód to chyba jednak za mało na tor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Melduje się po urlopie. 11 godzin w aucie-sama rozkosz . Jutro jak dojdę do siebie to jestem około 10.00. Pruch "Nieliczy się moc silnika tylko szaleństwo w oczach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 a ja bym prosił o zabranie aparatu przez kogoś, bo mój sie do niczego nie nadaje :| a zawsze miło to poogladać fotki | filmki do jutra, oby była pogoda jak dzisiaj :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Dzieki Krzysiek! Pruch to odpoczywaj i jutro widzimy sie na torze. Lisek - beda aparaty, bedzie nawet kamerka :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wróciłem :DByło, jak poprzednio fantastycznie. Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i wspaniałą zabawę. No i czekam na fotki. Z-et dziś mało jeździł a dużo focił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Dzięki dla Organizatora i wszystkich "zawodników"! Jak zwykle było super! Jakaś cisza tutaj, wszyscy padli? Pzdr! Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Apacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no ja padłem niestety :| po powrocie do domu okazało się że od tej szalenczej jazdy powycierąłem sobie podeszwy butówmoto na szczęscie po puszczeniu kiery jedzie prosto, ale i tak niezle w plecy. Było fajnie, ale przegiąłemz chęciął zobacze zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Szkoda Lisek Twojej gleby ,trudno... doszedles do granicy - pora na cos ostrzejszego? :buttrock: ja dzisiaj tez 2x przegialem, granice jednak sa gdzies , ale na szczescie mi sie udalo jakos. Natomiast w starciu z 997 nie udalo sie i kolejne 200zl w plecy ;) Artur jestes chyba dzisiaj bohatem wyprawy, gdyby nie TY nasz fotograf, kamerzysta Zet musialby targac moto na lewecie do domu. Dzieki wszystkim za wspolne latanie, naprawde bylo swietnie! Wrzesien ma byc cieply wiec... mozna by sie wybrac, ja bardzo chetnie tylko nie wiem jak bede stal z kasa. jeszcze raz dzieki wszystkim za jazde! PS: wszyscy ktorzy robili zdjecia mogliby podeslac do mnie ? mozemy udostepnic serwer FTP i tam mozna wrzucic. Szczegolnie interesuje mnie ta Pani ktora robila fotki (chyba w bialej bluzie) ma ktos do niej namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dla wszystkich serdeczne podziękowania za wspaniały dzień . Kolejne potwierdzenie że tor to wspaniała zabawa i wspaniali ludzie. Mam nadzieję ,że kolejne spotkanie będzie równie udane. Pozdrawiam Wszystkich Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Szkoda Lisek Twojej gleby ,trudno... doszedles do granicy - pora na cos ostrzejszego? :P ja dzisiaj tez 2x przegialem, granice jednak sa gdzies , ale na szczescie mi sie udalo jakos. Natomiast w starciu z 997 nie udalo sie i kolejne 200zl w plecy :P przestaje mnie być stać na ten sport :/ chyba będe miał przerwę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a kto powiedzial ze to tani sport? nie jestes sam... kanapki z pasztetem 24h/dobe i zawsze troche sie odlozy :icon_evil: moja obecna lista zakupow obowiazkowych mnie przeraza ... ale jak mowia milosc kosztuje :biggrin: FOTY FOTY FOTY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi