PeKaWu Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Łacho, w jakich godzinach tor jest do dyspozycji dla klubowiczow na motocyklach? Jak wyglada procedura zapisywania sie do zwiazku? Przez polecenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) Ja z tego co wiem to w każdy czwartek tor jest dostępny dla sekcji motorowej, wystarczy tylko zapisać się w pzmocie i opłacać składki roczne. Wpisowe 30zł i opłata za rok ok 78zł. Wiem to ponieważ razem z kumplem i kilkoma innymi goścmi będziemy tam szaleć miniaczami, ja czasem większą maszyną. Moto Sekcja w tym roku jest zawieszona a co sie z tym wiąże latanie na torze (czwartkowe treningi) :icon_evil: :banghead: Co do wynajęcia toru w weekendy nie mam pojęcia, widze ze Joaska bardziej jest w temacie, więc moze Ona rozjaśni sprawe. Pozdro. Edytowane 7 Lutego 2009 przez rafał 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?acho Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Tak Tor jest dostępny tyko w czwartek na trening a bodajże od 16.00. A co do zapisów to wystarczy wstąpić do pzmotu i zapisać się w zapłacić wpisowe i składkę roczną, tak jak pisałem coś koło 108zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Tak Tor jest dostępny tyko w czwartek na trening a bodajże od 16.00. A co do zapisów to wystarczy wstąpić do pzmotu i zapisać się w zapłacić wpisowe i składkę roczną, tak jak pisałem coś koło 108zł. Eh, piszesz, a nie bardzo wiesz o czym... Więc dla rozjaśnienia: - Motosekcja jest zawieszona ale to prawdę mówiąc tylko taki gest (może w sumie niepotrzebny) na przemyślenie pewnych spraw i poukładanie wszystkiego - a jak się poukłada (my, wy, wszyscy) tak będzie - nie wstępujesz do PZM-otu, tam możesz sobie co najwyżej wynająć tor po cenach ogólnie znanych - zapisać możesz się do sekcji a działa ona w barwach Automobilklubu Lubelskiego i tam też się zapisujesz: wpisowe i składka roczna kwoty mniej więcej j.w., studenci składka/2 - tor na treningi jest udostępniany Automobilklubowi na podstawie głównie przynależności do zrzeszenia - polecam tę lekturę: statut PZM - czwartki, i owszem były dostępne w ub. sezonie, co do treningów w obecnym nic jeszcze nie jest ustalone więc to "jest" nie jest na miejscu. Zapraszam do udziału w tej zabawie, wszystko stanie się jaśniejsze... P.S. Aaa... minibajki - tym bardziej nie powinieneś siać tu zamętu niesprawdzonymi informacjami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) skoro suchy wykombinowal dobry rejestrator a teraz sie opierdziela, to ja zapuszcze linka do ankiety zapisowo-informacyjnej: http://www.doodle.com/6x6aywnhdt5qbz9t a w sobote bedzie mozna normalnie polatac? co znaczy "szkolenie"? Edytowane 19 Marca 2009 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jest toppic na subforum LSM co do tego szkolenia. W planie przewidziane jest pare kolek na torze, jednak na pewnonie bedzie to najwazniejsza czescia imprezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 WITASKI! Zaklepałam jeszcze trzy łikendy w czerwcu: 13 i 14 potem 20 i 21 oraz 27 i 28 czerwca 2009r. Co do maja to będzie problem ale mam się jeszcze dowiedzieć w poniedziałek tj 23.03.2009r. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 WITASKI! Zaklepałam jeszcze trzy łikendy w czerwcu: 13 i 14 potem 20 i 21 oraz 27 i 28 czerwca 2009r. SHIT, akurat dokładnie te trzyłikendy mam TRIPA. Jak cuś jeszcze wykombinujesz to daj znać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Joaśka na prezydenta !!!! :clap: :clap: :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ja sie nie zgadzam!! A kto nam będzie w L.S.M. prezesował!! Aśka baba na motórze Pierwsze skrzypce w naszym chórze Motórowa pierwsza dama zawsze z nami, nigdy sama!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Czerwiec jak najbardziej! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 czerwiec w siodle! :buttrock: Super się zapowiada :clap: Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Już nie mogę się doczekać :bigrazz: Dzięki JOAŚKA :notworthy: ...uspokoiłaś mnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 WITAM! Z przykrością muszę powiadomić,że 18 kwietnia został wykreślony z kalendarza jazd na Torze w Lublinie. To decyzja PZMOT!!!! Pozostaje jedynie 19 kwietnia 2009r. czyli niedziela. Przepraszam za niedogodne zmiany :icon_exclaim: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pewnie ktos dobrze zaplacil za wynajecie toru... A PZM polecialo w kulki.... brak slow... Sprzedawczyki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi