cenderr Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No fakt, pogoda nie zapowiada się najlepiej :icon_razz: Ale jak nie będzie padać to da radę pobrykać, gdzie się podziali twardziele? Ja zaeyzykuję wypad nawet przy 10C, bluza pod kombi i da radę, a w trasę to ze 2 bluzy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 no ja tez raczje nie odpuszcze, bo ostatnio jak wyjezdzałem z domu na tor to rano było 7 stopni i 200 km prze mną :notworthy: a na torze to i tak zaraz sie ciepło robi :icon_evil: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja jak już wyżej wspominałem na domek i niedzielne latanie też się piszę, czyli: LatanieSOBOTA1) Turtel2) Cenderr3) Mycior4) Foks5) Foks6) Foks7) Foks8) Paq9) yamaha10) yamaha11) yamaha12) yamaha13) Suszi14) Karol_8515) Luker_zet NIEDZIELA1) Suszi2) Antoni3) Antoni4) Antoni5) Antoni6) Antoni7) Antoni8) Antoni9) Antoni10) Antoni11) Antoni12) Karol_8513) turtel Spanie:.....I domek:1.MYCIOR2.pAq3.kumpel Myciora - zdecyduje do piatku4.Luker_zet5.turtel.....II domek:1. Karol2. Hubert 3. Kaja4.5......III domek:1.2.3.4.5......IV domek:1.2.3.4.5......V domek:1.2.3.4.5. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No i tak trzymać, ja mam tylko taką prośbę abyśmy się ustawili i pojechali tam w jakiś grupach/grupie a nie każdy osobno bo źle na tym wyjdziemy. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Nawet jak założę 3 bluzy to opony przy 12 stopniach nie będą dzięki temu lepiej trzymać :flesje: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 tez mysle zeby sie zebrac razem i wejsc bo w kupie sila :D przed torem proponuje czekac na siebie a o 10 wchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 przed torem proponuje czekac na siebie a o 10 wchodzimy o 10 to juz pasuje smigac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) nie robic scen, ostatnio bylo tez kolo 12-15*C i dalo rade, wszyscy przezyli, oponki trzymaly - podczas dojazdu rześko bylo, ale na miejscu juz calkiem spoko (nitka toru jest oslonieta od wiatru przeca) im blizej terminu tym bardziej sie normalnie zastanawiam czy moto nie zlozyc i nie dolaczyc.. Edytowane 22 Maja 2008 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Proponuje zeby ktos z lublina zostawił komórke albo gg zeby mozna było telefonicznie dowiedziec sie jaka jest pogoda przed wyjazdem, moze jakis mieszkaniec z pobliskich blokowisk? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 chetnie dolacze sie do kogos lecacego w sobote z wawy. dajcie znac gdzie i o ktorej? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ja ze znajomymi umówiony jestem na orlenie przed zjazdem na lublin:http://img126.imageshack.us/img126/1238/orlenip0fx7.jpggodzina 7:30 wyjazd max 7:45. Jak ktoś chce dołączyć to zapraszamy :biggrin: w razie pytań 515-127-776pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Proponuje zeby ktos z lublina zostawił komórke albo gg zeby mozna było telefonicznie dowiedziec sie jaka jest pogoda przed wyjazdem, moze jakis mieszkaniec z pobliskich blokowisk? :biggrin: Nie jestem mieszkańcem pobliskich ,sławetnych blokowisk ale i tak podam jak się ma sytuacja pogodowa w Lublinie ok.5.00 - 6.00 rano w sobotę. Informacja będzie na FORUM i GG. Wystarczy się pytam? :wink: W tej chwili jest szaro,ponuro i ogólne do dupeczki :biggrin: Ale będzie dobrze :biggrin: Ja to wiem bo mam jutro imieniny i inaczej być nie może. :biggrin: MYCIOR ---- wjazd jest bez względu na ilość osób po 50 zł od głowy.Chyba ,że przed wjazdem "zgwałcicie" tego Gostka co Was będzie wpuszczał i grzecznie ,delikatnie poinformujecie go,że ma obniżyć cenę bo jakieś tam cośmoże się wydarzyć. :bigrazz: Pozdrawiam --- Joaśka Edytowane 23 Maja 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 no to juz jest wszystko wiadomo , tylko jeszcze mi powiedzcie jak sie mam kierowąc jadąc od Rzeszowa ,bo ostatnio mnie prowadził kumpel i jakoś nei przykładałem uwagi do tego jak jedziemy :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) no to juz jest wszystko wiadomo , tylko jeszcze mi powiedzcie jak sie mam kierowąc jadąc od Rzeszowa ,bo ostatnio mnie prowadził kumpel i jakoś nei przykładałem uwagi do tego jak jedziemy :flesje: pzdr Taki duży a poradzić sobie nie może :biggrin: Wstyd :biggrin: Niech Cię swąd palonej gumy prowadzi :flesje: Pozdrawiam --- Joaśka PEES Jako ,że Pan MYCIOR ma kurna takie wymagania odnośnie spraw różnych to ja idąc śladem MODA- przykład z samej Góry chcę poinformować o niespodziewanym wzroście ceny za wjazd z 50 zł od osoby do 60 zł od osoby bo zbieram na takie coś :biggrin: http://e-kaski.pl/product_info.php?manufac...products_id=209 Odwołań nie ma!!!!!!! ! Decyzja ostateczna :flesje: Edytowane 23 Maja 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 no to juz jest wszystko wiadomo , tylko jeszcze mi powiedzcie jak sie mam kierowąc jadąc od Rzeszowa ,bo ostatnio mnie prowadził kumpel i jakoś nei przykładałem uwagi do tego jak jedziemy :biggrin: pzdrna Lublin :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi