Skocz do zawartości

Do uczniow Marka Godlewskiego :)

Gusto
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ekhm...

pewnie się wygłupię, ale o ile o szkole słyszałem, o doszkalaniu już nie. Napiszcie w paru słowach (bo rozumiem, że warto) czego uczą, jak długo, jakie są koszty, jak ktoś woli na priv, ale trochę info się przyda.

Ja.

Ja zaczynam teorię w przyszłą środę. Przez 6 godzin teorii omawiane są prawidłowe techniki hamowania, pokonywania zakrętów jak ustawić prawidłowo zawieszenie itd.

Na placu ćwiczysz na GS-ach to co wpajano ci do głowy na wykładach teoretycznych.

Co do kosztów to odsyłam do strony web.

Jeśli na żywo chcesz zobaczyć co jest na zajęciach praktycznych to podjedź na ich plac na Księcia Bolesława. Jak tak zrobiłem przed podjęciem decyzji o kursie. Chłopaki śmigają 7 dni w tygodniu od wczesnych godzin porannych do wieczora, więc zawsze się coś dzieje.

• 2 tygodnie później...

Księcia Bolesława/Widawska- Jeżeli wydaje sie Tobie, że potrafisz jeździć to szybko zmienisz swój pogląd na temat swoich umiejętności. Szczerze mówiąc kolesie są dobrzy :) akt , że trochę esesmańskie :) podejście, potrafią zrugać, ale to dla Twojego dobra. Po takim kursie diametralnie zmieniasz myślenie podczas pokonywania zakrętu, hamowania czy innch nawet prozaicznych czynnościach jak ułożenie na motocyklu czy sam start. Wystarczy popatrzeć ile chłopa tam lata-szok. Po zapoznaniu się z minimalnymi informacjami a ich temat, będziesz wolał wydać u nich kasę niż bez umiejetne latanie po torze lub tuning moto. Widziałem, doświadczyłem, przeżyłem :)hihihihihih

Obłożenie u Marka jest okrutne, aż się dziwię, że chłop ma siłę tyle czasu szkolić i robić to ciągle z zacięciem. Sam byłem na jazdach, które bardzo zmieniły moje nastawienie. Dużo jeszcze ćwiczeń przede mną ale przynajmniej wiem jak to robić. Osobiście polecam kurs u Marka.

Obłożenie u Marka jest okrutne, aż się dziwię, że chłop ma siłę tyle czasu szkolić i robić to ciągle z zacięciem. Sam byłem na jazdach, które bardzo zmieniły moje nastawienie. Dużo jeszcze ćwiczeń przede mną ale przynajmniej wiem jak to robić. Osobiście polecam kurs u Marka.

A może tak już koniec OT - macie jeszcze jakieś ciekawe trasy? :icon_biggrin:

Tak, mamy. Na Księcia Bolesława róg Widawskiej masz sporo kilkukilometrowych zakrętów w lewo i podobnych, wręcz zwierciadlanych, w prawo ;-)

Niestety - przejazd płatny :-(

-UFI-

Edytowane przez UFI