PRUCH Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak pogoda da bedę czekał w Krasniku na Shellu. Przemo ,jutro dogrywamy temat. Lisek -bierz Jacka i Beatę i w drogę . 8.30 -dla mnie ok. Śledzimy pogodę i w drogę . Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Raczej będę, ale nie SVką. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Paweł_87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 kurde narazie pogode ch*j strzelil... i nie wiem czy nie poczekam z wami na poprawe do jutra i czy nie pojade z wami.... w razie co to jeszcze bede dzwonil do ktoregos z was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 kurde narazie pogode ch*j strzelil... i nie wiem czy nie poczekam z wami na poprawe do jutra i czy nie pojade z wami.... w razie co to jeszcze bede dzwonil do ktoregos z was...ano ano pogoda co najmniej do dupy :D ,miejmy nadzieje ze jutro bedzie oki :) ,jak tylko nie bedzie padalo to mysle ze wszyscy lecimy moze znajdziemy schronienie w razie zlewy oby jej nie bylo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 pogoda sie poprawila... ale nie dam rady dzis wyjechac... wiec lece z wami jutro rano.... zgadam sie ze Slawkiem rano i poczekam na was w krasniku albo w annopolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No poprawiła się.... Także jest nadzieja :icon_mrgreen:Potwierdzac ludziska czy lecicie. Wstępnie jest ugadane tak, ze ok 8 spotykamy sie na parkingu przy Tesco, ok 8.30 wyjazd. W Kraśniku i w Annopolu dołącza się do nas koledzy.Piszcie też ewentualne poprawki do tej propozycji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No poprawiła się.... Także jest nadzieja :(Potwierdzac ludziska czy lecicie. Wstępnie jest ugadane tak, ze ok 8 spotykamy sie na parkingu przy Tesco, ok 8.30 wyjazd. W Kraśniku i w Annopolu dołącza się do nas koledzy.Piszcie też ewentualne poprawki do tej propozycji :Pjesli pogoda sie utrzyma mam nadzieje ze tak to lece :) z tym ze ja bym czekal przy trasie lbn krasnik raczej jak sie z belzyc przez radawczyk na lbn cisnie a Ty Przemek lecisz pod tesco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Pogoda w Sandomierzu juz jest zajebista :) Bylem na miejscu, zapowiada sie fajnie, narazie rosna namioty i jest okolo 50 maszyn ale w tamtyn roku tez bylo malo ludzi w piatek, a w sobote dowalilo az bylem zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Pogoda w Sandomierzu juz jest zajebista :icon_mrgreen: Bylem na miejscu, zapowiada sie fajnie, narazie rosna namioty i jest okolo 50 maszyn ale w tamtyn roku tez bylo malo ludzi w piatek, a w sobote dowalilo az bylem zdziwionyoki cieszy nas to:),daj znac jak tam jutro z rana w sandomierzy czy tam okolicach wyjezdzamy o 8 czli kolo 7 mozesz napisac jak sie obudzisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Czarek, no mi najbliżej też by było pojechać tak jak Ty mówisz...Ale Paweł sam by musiał z Lublina wyjechać... Bo przecież w tym smutnym jak p**** mieście to motocyklistów nie ma, sa tylko posiadacze.....No nic, jeśli Paweł sam bedzie chciał wyjechac z Lublina, to my Czarek spotkamy sie powiedzmy na Petro w Bełżycach...Tylko żeby ta pogoda się utrzymała :) Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez przemekpal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 W przypadku wystapienia zadowalających warunków atmosferycznych będę oczekiwał szanownego towarzystwa o 8.45-9 na stacji shell w Krasniku(kot lubić v-power). W obecnej chwili negocjuje zgodę najwyższej instancji na moją jutrzejszą delegację . Ostatecznie przy braku aprobaty o 6 rano wypchnę maszynę za płota i rura :buttrock: Pozdrawiam Pruch :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ja bede od rana, żółta drzta jbc :biggrin: jak sie uda to napisze jak jest o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Leciałem dzisiaj na Kraśnik...i to co zobaczyłem wstrząsneło mną...Przed Wlikołazem od strony Lublina leciała dość spora grupa motocyklistów z Lublina i nie tylko, podejżewam, iż jechali właśnie na ten zlot...i...prawdopodobnie samochód Lanos zaczął wyprzedzać inny pojazd na ulicy (chyba nawet na "trzeciego") i czołowo zdrzył się z jadącyn naprzeciwko motocyklistą z Lublina (czarny Fazer z żółtym bakiem) Nie wiem co z kierowcą, zabrała go karetka, czyli żyje, z Lanosa niewiele co zostało, nie mówiąc już o motocyklu. Oby chłopak wyszedł z tego cało. Wygląda na to, że nawet jazda w grupie (tam było ok. 20 motocykli, nawet mieli kamizelki odblaskowe, było jasno i była dobra widoczność, prosta droga, żadnych górek) jest niebezpieczna, także uważajcie na siebie.Ja nie jadę jutro niestety wypadły mi ważne sprawy, muszę pojeździć w kilka miejsc załatwkić kilka ważnych spraw.Pozdrawiam i uważajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kurde jak sie takie cos przeczyta to az sie odechciewa jazdy... Cóż.. miejmy nadzieję, że wyjdzie z tego cało..Jeśli chodzi o jutro to powiedzmy, że wszystko jest już ugadane i pozostaje nam już tylko trzymać kciuki za pogodę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 W przypadku wystapienia zadowalających warunków atmosferycznych będę oczekiwał szanownego towarzystwa o 8.45-9 na stacji shell w Krasniku(kot lubić v-power). W obecnej chwili negocjuje zgodę najwyższej instancji na moją jutrzejszą delegację . Ostatecznie przy braku aprobaty o 6 rano wypchnę maszynę za płota i rura :) Pozdrawiam Pruch :D Oczywiwcie będziemy na Shellu ja Jacek i Beata, pozostali mam nadzieje też, ktroym jest po drodze ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi