Cerb Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 W swojej historii zaliczyłem już... Wróbel - potłuczona lampa... Gołąb przyjęty na lagę... Gołąb na twarz jechałem bez kasku ;-)Masz szczescie ze krowy nie potrafia latac :wink: . Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Ptak w kask ? Masakra .. dobrze że szyba przetrzymała. Pomyśl co by było gdyby... puściła :icon_eek: Hahaha nawet w nosie miałbyś pióra.Ja zaliczyłem kiedyś ogromne gówno które zaczynało sie od kasku, poprzrzez kurtke, spodnie kończąc na baku i wydechu. Jak wróciłem do domu to sie pięknie zapiekło na rurze wydechowej i potem 2 dni tego zmyć nie umiałem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ansset Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Cialo obce w spodniach jest czesto bardzo mile widziane :notworthy: Zaleznie od gatunku, khem, khem. Ale swoja droga - podziwiam. Golebia na pysk przy kilkudziesieciu kmph. Trzeba miec zakuta pale, zeby to przezyc, przy tej sile moze przeciez kark zlamac takie zderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 To teraz pora na Bociana? upss :notworthy: Sie smiej :( ja raz zaliczylem bociana jak jechalem na rowerze, idiota myslal ze bedzie szybszy i przeleci przedemna, ale sie pomylil, wpierdzielil mi miedzy brzuch i kierownice :D cale szczescie w tym ze dopiero startowal i nie mial wiekrzej predkosci :crossy: i zeby zieloni sie nie ciepali, bocianowi nic sie nie stalo :buttrock: pozdro.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No naprawdę ,,Pit" ty powinieneś zostać pilotem myśliwców. Ale bez kitu takie ptaszyska to masakra, nie wiadomo skąd a czasem i nie wiadomo jak. Nawet nie zamknięta szybka może pozwolić pszczole lub jakiemuś innemu robalowi na podbicie (lub wybicie) Ci oka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jeśli już musisz to dwie kaczki, proszę.Najpierw dwie kaczki, a potem Le'Piura' na koniec ptaszysko Giertyszyskopodpisuję się rękami i nogami!!! stawiam paliwo :-) Sie smiej :D ja raz zaliczylem bociana jak jechalem na rowerze, idiota myslal ze bedzie szybszy i przeleci przedemna, ale sie pomylil, wpierdzielil mi miedzy brzuch i kierownice :cool: cale szczescie w tym ze dopiero startowal i nie mial wiekrzej predkosci :) i zeby zieloni sie nie ciepali, bocianowi nic sie nie stalo ;) pozdro.Paweł Kupmel zaliczył bociana jak jechał samochodem, mówił że zdawało mu się jakby ktoś mu prześcieradło na szybe zarzucił. Przez chwilę nie było nic widać.Jak pracowałem jako wan seller w chipsach koleś walnął w dzika, który nagle z lasu wyskoczył mu pod koła. Merc poszedł do kasacji, a dzik spieprzył do lasu!Ja na moto na razie lajtowo skasowałem robactwo w tym jakiegoś chrabąszcza przy 120/h który przydzwonił niczym snajper między oczy kasku. Nie wyobrażam sobie dostać takim w niezasłoniętą część ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj w lesie strusia zaliczyłem,a drugi na szczęście przeleciał mi między szprychami pozdro Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cialo obce w spodniach jest czesto bardzo mile widziane :D Zaleznie od gatunku, khem, khem... No jak mi w samochodzie wleciał robal do strategicznego punktu to nie było ciekawie, co raz spoglądałem czy się wydostał a to akurat była sztuka mało lotna :crossy: BTW "Cialo obce w spodniach" - bez przesady, na marsie nie jest tak znowu gorzej niż na wenus :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi