Skocz do zawartości

bieszczady - poczatek sierpnia

aftys6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie, ktos sie tam wybiera okolo poczatku sierpnia, bo mi sie wymarzylo wypic piwko w Secherezadzie :-)

A ekipa pracuje albo lata po swiecie.

Najprawdopodobniej pojade z dziewczyna albo siostra.

Wyjazd na okolo 4 dni.

P.S. Mam fajna kwatere, przetestowane miejsce, 6 km od soliny w myczkowie.

Prosba o wysłanie namiarów na te kwaterę GG: 4131466

:crossy: Może w sierpniu sie wybierzesz?? jade z kumplem i może jeszcze jedna osoba - 20 sierpnia na cały tydzień!

Jak cos to Zapraszam na wspólny wypad

co do myczkowa t owarunki sa bomba, 7 pokoi 4 lazienki, bez grzybam, karaluchow itd :-) Wyposazona kuchnia wiec mozna samemu sobie zarcie gotowac smazyc itd.

jak znajde namairy to wrzuce. co do terminu to mozna i kolo 20 jechac.

termin to sprawa do dogadania

Kurna może i ja by sie wybrał w te góry, jak by człowiek trosze pooszczędzał to może na paliwko i jakiegoś browara by starczyło.

4 dni było by w sam raz nie za długo nie za krótko.

Zobaczymy jeszcze jako moja virażka będzie się czułą po operacji której jest teraz poddawana :)

Kurka ... ja jade :biggrin: ale jeszcze niewiem czym ...panowie ... a moze by tak na Bieszczadzkie Anioly wpasc ? 16 sie zaczynaja :biggrin:

http://www.bieszczadzkieanioly.art.pl/imag...07afisz_big.gif

ja sie wybieram :biggrin: jak niezdaze poskladac Uralca to jade Fuma ...

niewiem jak z terminami na poczatku miesiaca ale zimne piwo w siekierezadzie brzmi calkiem ...cool ;P

• 2 tygodnie później...

tak pozwolę sobie odkopać temat bieszczad, ponieważ mimo różnych przeciwności zamierzam się tam potoczyć w najbliższy łykend - 17-19 sierpnia

pytanie brzmi: czy ktoś ma namiary na jakąś sensowną, nieprzesadnie drogą, ale przede wszystkim cywilizowaną i - zwłaszcza - sprawdzoną pod względem warunków sanitarnych kwaterę w okolicy?

TIA

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

tak pozwolę sobie odkopać temat bieszczad, ponieważ mimo różnych przeciwności zamierzam się tam potoczyć w najbliższy łykend - 17-19 sierpnia

pytanie brzmi: czy ktoś ma namiary na jakąś sensowną, nieprzesadnie drogą, ale przede wszystkim cywilizowaną i - zwłaszcza - sprawdzoną pod względem warunków sanitarnych kwaterę w okolicy?

TIA

jsz

Skontaktuj sie z JareG z forum ,wczesniej podawałem mu sporo namiarów na kwatery w Bieszczadach . Z tego co wiem juz ma załatwiony nocleg. :)

Skontaktuj sie z JareG z forum ,wczesniej podawałem mu sporo namiarów na kwatery w Bieszczadach . Z tego co wiem juz ma załatwiony nocleg. :wink:

No tak, ale sprawdzenia dokonam dopiero we wrzesniu :eek:

No i ja mialem byc moze inne "wymagania": mozliwosc przyjazdu z malamutem, zaparkowanie auta i przyczepki, miejscowosc w ktorej moja lepsza polowa i jej rodzice beda mieli co robic (a jednoczesnie przypilnuja mi Hurona :)) gdy ja bede wypalal benzyne na moto.. :)

Oczywiscie sluze namiarami otrzymanymi od Ciebie, i zdobytymi samodzielnie :)

Pozdrawiam, Jarek

Chwilowo ino K1200RS