aftys6 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 jak w temacie, ktos sie tam wybiera okolo poczatku sierpnia, bo mi sie wymarzylo wypic piwko w Secherezadzie :-)A ekipa pracuje albo lata po swiecie.Najprawdopodobniej pojade z dziewczyna albo siostra.Wyjazd na okolo 4 dni. P.S. Mam fajna kwatere, przetestowane miejsce, 6 km od soliny w myczkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Prosba o wysłanie namiarów na te kwaterę GG: 4131466 :crossy: Może w sierpniu sie wybierzesz?? jade z kumplem i może jeszcze jedna osoba - 20 sierpnia na cały tydzień! Jak cos to Zapraszam na wspólny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 na siakiś łykend, gdyby to udało się zgrać, to chętnie :crossy:znaczy o tym myczkowie mówięjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 co do myczkowa t owarunki sa bomba, 7 pokoi 4 lazienki, bez grzybam, karaluchow itd :-) Wyposazona kuchnia wiec mozna samemu sobie zarcie gotowac smazyc itd.jak znajde namairy to wrzuce. co do terminu to mozna i kolo 20 jechac.termin to sprawa do dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Kurna może i ja by sie wybrał w te góry, jak by człowiek trosze pooszczędzał to może na paliwko i jakiegoś browara by starczyło.4 dni było by w sam raz nie za długo nie za krótko.Zobaczymy jeszcze jako moja virażka będzie się czułą po operacji której jest teraz poddawana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Kurka ... ja jade :biggrin: ale jeszcze niewiem czym ...panowie ... a moze by tak na Bieszczadzkie Anioly wpasc ? 16 sie zaczynaja :biggrin:http://www.bieszczadzkieanioly.art.pl/imag...07afisz_big.gif ja sie wybieram :biggrin: jak niezdaze poskladac Uralca to jade Fuma ... niewiem jak z terminami na poczatku miesiaca ale zimne piwo w siekierezadzie brzmi calkiem ...cool ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 no i buba, możecie jechac ale bezemnie,w sobote wyjezdzam za wielka wode kosic kase na nową maszynke :-)jak dobrze pojdize to pojade na jesieni w biesy, ale juz nowym moturem :-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 tak pozwolę sobie odkopać temat bieszczad, ponieważ mimo różnych przeciwności zamierzam się tam potoczyć w najbliższy łykend - 17-19 sierpnia pytanie brzmi: czy ktoś ma namiary na jakąś sensowną, nieprzesadnie drogą, ale przede wszystkim cywilizowaną i - zwłaszcza - sprawdzoną pod względem warunków sanitarnych kwaterę w okolicy?TIAjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 tak pozwolę sobie odkopać temat bieszczad, ponieważ mimo różnych przeciwności zamierzam się tam potoczyć w najbliższy łykend - 17-19 sierpnia pytanie brzmi: czy ktoś ma namiary na jakąś sensowną, nieprzesadnie drogą, ale przede wszystkim cywilizowaną i - zwłaszcza - sprawdzoną pod względem warunków sanitarnych kwaterę w okolicy?TIAjszSkontaktuj sie z JareG z forum ,wczesniej podawałem mu sporo namiarów na kwatery w Bieszczadach . Z tego co wiem juz ma załatwiony nocleg. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Skontaktuj sie z JareG z forum ,wczesniej podawałem mu sporo namiarów na kwatery w Bieszczadach . Z tego co wiem juz ma załatwiony nocleg. :wink:No tak, ale sprawdzenia dokonam dopiero we wrzesniu :eek:No i ja mialem byc moze inne "wymagania": mozliwosc przyjazdu z malamutem, zaparkowanie auta i przyczepki, miejscowosc w ktorej moja lepsza polowa i jej rodzice beda mieli co robic (a jednoczesnie przypilnuja mi Hurona :)) gdy ja bede wypalal benzyne na moto.. :) Oczywiscie sluze namiarami otrzymanymi od Ciebie, i zdobytymi samodzielnie :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi