Zbyhoo Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Jestem niemal pewny, ze czesc z tych halasow to luzna (czyt: wyrobiona) przepustnica, to zreszta typowe dla MZtek i to wszystkich modeli, Simsony tez na to cierpia. Jej wymiana niewiele daje bo jest ponoc twardsza niz korpus gaznika, chyba trzeba sie pogodzic z tym. Sporo halasow to zwykle brzeczenie zeber cylindra i glowicy od drgan na wys.obrotach, ale i tak jakies stuki sa. Zreszta ponoc silnik MZ to taki klekot co to bedzie stukal, pukal, brzeczal, a objezdzi bezawaryjnie wieeele sezonow. Czego wszystkim goraco zycze!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 nie , o to chodzi że te hałasy przed remontem u mnie nie było ich po prostu.może silnk musi sie wyrobić że by ich nie było... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wafel Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Ze względu na treść post został skasowany. Trzymaj kolego swój język w ryzach, bo teraz będę cię uważnie obserwował. Nie będzie tolerowane takie zachowanie Pipcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2003 Panuj nad gębą kolego, bo Twój koniec na forum się zbliża wielkimi krokami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 co takiego napisał wafel????? bo odkąd jestem na studiach to sieć odwiedzam tylko w weekendy i nie jestem na bierząco :cry: - a ciekawość robi swoje :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 Dzieki za usuniecie goscia, ktory nie wnosil nic do forum a tylko wkurzal uzytkownikow.Tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi