cenderr Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam Słyszał ktoś o czymś takim? Da się taki dodatkowy zegar dołożyć? Wiem że są takie wkręcane zamiast wlewu oleju ale wolałbym taki na ,,deskę rozdzielczą" :notworthy: Od strony mechaniczej da się to jakoś zrobić? Od razu mówię że nic nie mam ochoty wiercić itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 sie da, kup jakis elektroniczny temometr z czujka, tylko taki ktory meizy powyzej 100st. a czujke moze wkomponowac we wlew oleju i nic nie bedziesz wiercil, opowiedni korek dorobi ci jakis tokarz Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Gdzieś na allegro widziałem takie zestawy z wkręcanym czujnikiem temperatury oleju zamiast korka spustowego. Ergo możesz spróbować poszukać na allegro.pl. Edytowane 25 Lipca 2007 przez Bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Mierzy temp kartertow silnika a nie oleju. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi