qba Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 to już zależy bardziej od silnika, zużycia gaźnika filtra powietrza itp! wykręcasz tyle aż wolne obroty będą idealne a przejście na wyższe szybkie i bez zająknięcia! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 iglice podnieś obie o ząbek do góry, różnica od ręki! Właśnie tak zrobiłem -,ale jak strzelał tak strzela dalej i "konkretne fajerwerki"istne wrc;) ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie znalazłem tego nigdzie a mam pytanie. Czym się dokładnie różni wersja TTR z rozrusznikiem? Zawieszeniem? W jakim stopniu ono jest gorsze? Proszę o szczegóły, bo nie wiem, czy warto mieć ten magiczny guziczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Wersja z rozrusznikiem-ttre ma mniejszy skok zawieszenia i zawieszenie tylnie to niestety sachs a nie gazowy ohlins -jak to jest w przypadku ttr,jest cięższa-moim zdaniem nie warto Edytowane 2 Marca 2008 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dzięki, wiedziałem, że z Twojej strony mogę liczyć na szybką odpowiedź :buttrock: I całkowicie mnie przekonałeś, nie wyobrażam sobie brak gazu pod 4 literami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 nie wyobrażam sobie brak gazu pod 4 literami Bardzo słusznie :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 iglice podnieś obie o ząbek do góry, różnica od ręki! Właśnie tak zrobiłem -,ale jak strzelał tak strzela dalej i "konkretne fajerwerki"istne wrc;) No właśnie testowałem wczoraj moto z nowym tłumikiem przelotowym ,poziom paliwa podniesiony na obu iglicach o jedna do gory i zamiast lepiej jest gorzej :crossy: :lapad: moto mniej zrywne- nawet na koło cięzko postawic na 2 :banghead: . Jak myslicie czym to spowodowane?? Może za uboga mieszanka - postaram się z manualem w ręku zerknąc na srube reg powietrze .Rozumiem ,że mam regulowac przy odpalonym silniku? wkręcic do oporu i wykręcic najpierw o 2,5 obr tak według serwisówki ma być i co......? Soryy ,ale laik ze mnie w tej kwestii :biggrin: .Zazwyczaj jak miałem problemy z gaznikiem wystarczyło mu przeczyszczenie dokładne.... :wink: Powiedzcie dokładnie co i jak.Pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 jaki jest kolor świec? ta śruba od składu mieszanki jest tylko od niskich i przejścia w wysokie obroty więc jak Ci nie ciągnie wyżej to znaczy że masz coś innego do dupy ;] jak zieje ogniem na dal to za mało wachy ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 chlopaki co za klucz trzeba znalesc by odkrecic swiece w TT600 z 89 r?? i jaka dosc doba i tania swiece mi polecice by zakupic..bo chcem wymienic ale nie mam odpowiedniego klucza by ja odkrecic he dzieki z gory za pomoc POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Klucz- Potrzebujesz 18 -tki. Świece jak tanią to kup zwykłą ngk -: http://moto.allegro.pl/item319317028_swiec...k_dpr8ea_9.html no chyba ,że ci kasy nie zal to zainwestuj w irydową świece.-Zagadaj na pw do użytkownika o nicku Edison(ja od niego zakupiłem irydówke i jestem zadowolony moto łatwiej odpala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 sierma, nie wiecie moze czy ma kts na sprzedaz ttr 600 rocznik tak 98-99. W rozsadnej cenie? bo na allegro nie ma praktycznie zadnej ttrkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2adi Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) WitajZ tego co widze to na allegro sa wystawione 4 TTR 600 i nawet rocznikami sa bliskie temu co napisales ;) Edytowane 10 Marca 2008 przez k2adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ale są imo nie ciekawe! bo albo cena z kosmosu albo jakieś takie dziwne albo stoja na allegro od roku Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 tzn sa ale mnie interesuje jakas tak cos kolo 8000 nie 10000. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M679852 juz ostatnio zwrocilem uwage na ta ale cos mi to dziwne, dopiero co byla na allegro sprzedana i znowu ja widze. Co o tym sadzicie? 16,500 tys przebiegu to cos malo na ten rocznik a cena dobra. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Wlasnie chcialem o nią zapytać.. Kombinuje zakupic ttrke i przerobic ja na sm... przegladam sobie ogloszenia i.. trafiajac na to zastanawiam sie czemu ma ona z przodu upside-down.. wydawalo mi sie ze wszystkie ttr ktore do tej pory widzialem mialy klasyczne teleskopy z przodu. Pytanie do fachowcow w sprawie tego moto: O co chodzi z ta zawiechą.. to jakas z nowu kolejna wersja TTR-hard-madafaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi