Czarny Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Chyba masz wyjątkowo miłe doświadczenie z poczta, ja wręcz przeciwnie, dla mnie nie istnieje coś takiego jak priorytet, lusterka któtre koleś wysłał mi w czwartek do dzisiaj do mnie nie doszły.Powiedzmy że wysłał je w czwartek wieczorem więc w piątek zaczęły swoją podróż, łikendu się nie liczy, poniedziałek i dziś powinny być na miejscu.A jak niema jeszcze to na prawdę źle trafiasz z pocztą. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 50 zeta za to g...... Bosze to powinno kosztować 4.99 i to 10 szt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Pozatym to "gazomat" i z tempomatem nie ma za wiele wspólnego. Sprawiłem sobie coś podobnego w samochodzie (porażka) i prędkość się wahała od 50 pod górkę do 150 po przejechaniu za szczyt z górki, trzeba było non stop korygować jego ustawienia (prawie tak często jak nogą, bez "tempomatu"). Silny motocykl aż tak nie puchnie na wzniesieniach, ale wahania prędkości i tak będą bardzo znaczne nawet przy zmianach wiatru. W kilka motocykli praktycznie nie do utrzymania jednakowe tempo jazdy, nawet gdy są to identyczne modele. A jeżeli jeden kolega będzie jechał bez tego wynalazku to go szlag trafi z ciągłymi zmianami prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konse Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 zgadzam się z leonstarem że cena jest lekko przesadzona :icon_razz: ale nie sądzę, jak niektórzy żeby nie było to przydatne. miałem kiedyś cb500 i od kilku godzinnej podróży bolała mnie dupa i plecy. teraz mam transalpa który ma taką mocną sprężynę przy gaźnikach że po kilku godzinach jazdy czuje jakbym miał zwyrodnienie prawego nadgarstka - trochę to boli :icon_rolleyes: strasznie mocno musze trzymać za manetę. ten kawałek plastiku przyda się i mi. ale nie będę za to płacił 50zeta. zrobię sobie z czegoś. plastik sie dobrze wygina pod wpływem ciepła. jakiś plastikowy pasek i palniczek - powino się zrobić w 10 minut max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Widziałem takie cudo w MCS czyli Kawasaki na Prymasa Tysiąclecia.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 mi sie "tempomat" zrobił w vfr dlatego , ze mam za długą manetke (gumową nakładke) i blokuje delikatnie o ciężarek kierownicy :notworthy: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) panowie trzeba cwiczyc prawy nadgar... ja cwicze codziennie i nie mam problemow... Edytowane 25 Lipca 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A może wyjaśni mi ktoś jak to ustrojstwo działa? Zakłada się to na manetkę i naciskiem nadgarstka reguluje się prędkość czy jak? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Dokladnie. Nie musisz sciskac manetki. Przydatne bo czesto jezdze trasy jednodniowe powyzej 300km. W trasie 650km mialem wielka chcec zdjec prawa reke z kieronicy ale nie bardzo sie da. Myslalem nad zrobieniem mechanicznego tempomatu manetki ale jakos nie mam checi za to sie zbarac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja za dwa tygodnie będę miał do zrobienia ponad 1000km w jeden dzień więc też się zastanawiam nad tym ustrojstwem :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konse Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 panowie. zrobiłem przed chwilką ten wynalazek w ciągu 2 minut. Pasek plastiku o grubości 3mm i szerokości ok 2,5cm podgrzałem nad gazem w kuchni, do momentu aż nie zaczął sam się wyginać. następnie nawinąłem go na szyjkę butelki po winie, naszczęście pijam takie trunki ;D założyłem na manetę i jestem jak najbardziej zadowolony. nie ślizga się, wygoda na pewno będzie. Pozdrawiam i zachęcam do własnoręcznej produkcji. TO PROSTE jak drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 panowie. zrobiłem przed chwilką ten wynalazek w ciągu 2 minut. Pasek plastiku o grubości 3mm i szerokości ok 2,5cm podgrzałem nad gazem w kuchni, do momentu aż nie zaczął sam się wyginać. następnie nawinąłem go na szyjkę butelki po winie, naszczęście pijam takie trunki ;D założyłem na manetę i jestem jak najbardziej zadowolony. nie ślizga się, wygoda na pewno będzie. Pozdrawiam i zachęcam do własnoręcznej produkcji. TO PROSTE jak drutnowy sposob masturbacji????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Patrze na wiek zainteresowanych tym cudactwem i jestem załamany. Jakieś marne i cherlawe te "roczniki"są. Ćwiczyć trzeba nadgarstki ( jak jeden z kolegów napisał) i problemów nie będzie :buttrock: .nowy sposob masturbacji?????To jeden z wielu ale najbardziej sprawdzony i polecany przez starszych...buahahahahaPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ale to nie chodzi o slaby nadgarstek. Dotychczas moje dzienne przebiegi zamykały się w 400km ale nigdy nie narzekałem na ból nadgarstka.Po prostu jestem ciekaw jak się to ustrojstwo sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nic nie zastąpi ręki :icon_mrgreen: Zrobiłem w osiem dni 5,200km, ostatni dzień, wczoraj, to powrót znad jeziora Faaker do Siedlec. Tak na oko to dystans 1,1100km. Obyło się bez tego wynalazku, więcej uważam go za niebezpieczny :icon_razz: Usypia czujność a przy jeździe na moto trzeba cały czas bć na wysokich obrotach.Bardziej od nadgarstka bolała dupa na zmianę z uszami ( od stoperów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi