maciekmmm Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 witam mam problem, ogar zapala, wrzucam biega i w ogóle niechce ciągnąć! co jest grane? rozebrałem silnik ale nic tam dziwnego nie było, złożyłem z powrotem i dalej to samo! pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackchart Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 wyreguluj gaznik a dokladniej powietrze oraz ustaw najlepiej iglice na srodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_91 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 moze masz tłumik zapchany pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 albo gdzies łapie fałszywe powietrze i przez to słabo on zasysa mieszanke paliwowo-powietrzna z gaznikau mnie tak było jak miałem załozony gaznik od WSKi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ale o co chodzi w tym ,,nie chce ciagnac,, nie ma biegów w ogole? Wrzucasz bieg i zadnej reakcji czy jak?? Czy czuc ze jest bieg wbity ale nie ma sily uciagnac i gasnie?? Sprecyzuj trochę..... Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 czuć że bieg jest wbity ale w ogóle nie ma siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ale jedzie ????? może masz zapłon źle ustawiony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) jedzie ale bardzo wolno i jest słaby. Musze sprawdzić zapłon i gaźnik tak? Edytowane 24 Lipca 2007 przez maciekmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 dokładnie tak przeczyść gaźnik i go wyreguluj jak będziesz umiał :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ty majster a może ci pierścienie poszły sprawdzałeś czy jest kompresja wykręć świece i kopnij a otwór w głowicy tam gdzie świeca jest zatkaj palcem i zobacz czy coś tam fuka ;] potem sprawdź świece albo wymień na inną następnie gaźnik filtr powietrza potem zapłon stan przerywacza ,w ostateczności na zimmering zerknij pod zapłonem :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ty majster mówie że cały silnik rozbierałem to może bym zauważył że coś jest nie tak z pierścionkami dzięki za porady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 czuć że bieg jest wbity ale w ogóle nie ma siły To że nie ma siły to raczej normalne jak na ogóra :icon_razz: A taka na serio to najbardziej prawdopodobne że zapłon, to jest zmora wszystkich rometów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No to masz taki sam problem jak romecik mojego wuja, wyczyściłem gaźnik, wymieniałem świece, pierścienie, simmering, wyczyściłem kolanko z nagaru, ustawiałem zapłon i został mi chyba jeszcze tylko tłumik. A jeżeli nie to może łapać powietrze między karterami. Posprawdzaj to wszystko, jezeli nic z tego to ja już niewiem. Niektóre romeciki są nawiedzone więc potrzeba jakiegoś szatana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi